Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cercetătorii de la Australian National University (ANU) au detectat o gaură neagră care are cea mai mare viteză de creştere a unui asemenea corp observat până acum în Univers.

Gaura neagră se află la o distanţă de 12 miliarde de ani lumină, ceea ce înseamnă că obiectul este văzut aşa cum arăta acum 12 miliarde de ani, la scurt timp după Big Bang, scrie Science Alert.

Gaura neagră, sau mai degrabă orizontul evenimenţial, este vizibilă doar datorită luminozităţii sale. Dacă se afla în mijlocul Căii Lactee, corpul lucea mai puternic pe cer decât o lună plină.

„Dacă aveam acest monstru în centrul galaxiei noastre, apărea de 10 ori mai luminos decât o lună plină”, a precizat Christian Wolf, unul dintre membrii echipei.

Mai mult, ar distruge întreaga viaţă pe planetă, din cauza radiaţiilor X emanate de consumarea corpurilor din apropierea găurii negre.

Integral pe DescoperaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Gaura neagră e găoaza neagră și cu păr din care m-a căcat mama mea Georgeta, care a dispărut de lângă mine și nici acum nu știu unde e îngropată. Ulterior mi-a fost trimisă clona ei, clonă la care i-am dat o muie acum 5 minute. Eu stau în Casa Găoazei, unde în una dintre cele două găoaze negre și cu păr i se scoală pula clonei tatălui meu care mă fute în gură de cîteva ori pe zi. Din cealaltă găoaza neagră a clonei lui tata, mai explodează din cînd în cînd și cîte un căcat cu stropi care mă sfințește și mai mult. Eu sunt Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, același din Vechiul Testament și stau și eu pe o gaură neagră și cu păr care e o găoază explodată și am pula mare de prooroc sfînt.

20 mai 2018 5:35

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Găurile negre din Cosmosul infinit create în Casa Raiului în care stau după cele două găuri negre patrate din structura tavanului din plăci de polistiren și Crucea Albă din litere bizantine astfel: Hristos răstignit și înviat, steaua explodează și devine gaură neagră.

18 mai 2018 20:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.