Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primăria Capitalei a precizat joi că diminuarea poluării reprezintă una dintre priorităţile actualei administraţii, după ce Comisia Europeană a anunţat că dă în judecată Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Ungaria şi România (Bucureşti, Iaşi şi Braşov) pentru nerespectarea valorilor-limită de calitate a aerului convenite la nivel european.

"Diminuarea poluării în Municipiul Bucureşti reprezintă una dintre priorităţile actualei administraţii a Capitalei, care, de la preluarea mandatului, a iniţiat o serie de măsuri care să producă efecte pe termen scurt, mediu sau lung: îmbunătăţirea calităţii transportului public, gestionarea traficului, realizarea de benzi unice dedicate transportului public, promovarea transportului alternativ etc. Subliniem faptul că, până la preluarea mandatului actualei administraţii, Capitala României nu a făcut niciun demers concret pentru reducerea poluării", a arătat PMB, prin intermediul unui comunicat.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.