Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihai Gâdea a analizat, joi, la "Sinteza zilei" războiul politic din România, un conflict care a ajuns la cel mai mare nivel de până acum.

"E oficial! Suntem în plin război. Iar războiul a atins cote absolut alarmante. Ce-am văzut în ultimele ore la București este dincolo de cuvinte, este stupefiant. Scandalul este unul foarte important și cred că el trebuie tratat ca atare de presa importantă din România. Vă invit să privim cu foarte mare atenție la fapte. Președintele Klaus Iohannis. îi cere de patru ori demisia premierului Dăncilă, prima dată pe 27 aprilie, de la Cotroceni, a doua oară pe 7 mai, de la Cotroceni, pe 12 mai, din nou, de la Blaj și acolo este un mesaj pe care președintele nu l-a explicat până la acestă oră spunând "ar fi bine să facă ce i se spune".

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Săriiții, ajuutooor! Agenturiliii străăăinneee! Pastorul Mihai Gâdea cu capul lui de hidrocefal, cap evazat la partea superioară a calotei craniene, se agită-n draci constipat fiind, să analizeze anal sinteza zilei, având la gât în loc de cravată un șiret de pantof rahitic și ăla. A izbucnit al III-lea Răzbel Mondial în România, care răzbel e la cote alarmante, se preconnizează câteva bombe termonucleare curând. Să nu care cumva să cadă PSD-ul din căcatul de guvernare cu care batjocurește România. Ce se mai chinuie ăștia să spele cu căcat creierele idioților care se holbează la posturile lor de televiziune de tot căcatul!

18 mai 2018 3:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.