Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Vicepreşedintele ALDE, ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu, afirmă că, ”dacă liberalii cred că vor opri prăbuşirea din sondaje ajungând cântăreţi pe la parchete, se înşală amarnic”. ”Trezeşte-te, Ludovic Orban”, scrie Gavrilescu pe Facebook.

”Dacă liberalii cred că vor opri prăbuşirea din sondaje ajungând cântăreţi pe la parchete, se înşală amarnic. Sunt convinsă că românii îi vor sancţiona şi mai mult pentru că încearcă să se caţere pe scări construite de instituţiile de forţă ale statului. După realizările numite «Zero programe, zero soluţii», liberalii vin şi cu programul «Zero credibilitate». Trezeşte-te, Ludovic Orban”, scrie Gavrilescu în mesaj.

Ludovic Orban, a depus joi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.


Comentarii

Vasile prabusirea psd? credeti ca daca platiti pieleni si alti lautari chiar va place lumea?

18 mai 2018 9:26

Trump Cred ca nu mai sunt locuri la Balaceanca de Ludovic Orbetele circula liber! Cu asemenea lider PNL-ul ajunge sub pragul electoral. O fi venit cu indicatii din Germania?

18 mai 2018 7:44

Ia te uită? S-a trezit ministresa aerului, ministresa vântului să tragă niște bășini fâsâite. Madam, matale ce ministrul pulii calului ești, ești ministresa aerului, sau minstresa vânturilor? Te-ai crăcănat și matale între bucile internetului, de unde analfabetul de la antenele Varanului care schelălăie acest articol, te citează că românii se înșală. Românii se înșală? Sau românii se înșeală, care înșeală e forma corectă. Băi analfabetule, tu că ești un țărănoi prost știam, dar măcar nu te mai screme aiurea cu imbecilități că te caci pe tine, sărmane idiot!

18 mai 2018 2:59

gica ,contra Sexoasa Gratiela s-ar ocupa mai bine de problemele ministerului care sunt dezastruoase si ar lasa politica pe mana altora ca doar si ea provine din aceiasi familie cu reclamantul !

18 mai 2018 2:47

Stan Pățitul Dacă îl băgați în seamă și pe Orban Ludovic aduceți în prim plan și pe Sexi Brăileanca.

17 mai 2018 22:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.