Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat joi încheierea unui protocol de colaborare între Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA şi Municipiul Bucureşti, în vederea realizării obiectivelor de investiţii ce vor fi dezvoltate de cele două instituţii.

„Starea de degradare avansată a pasajului inferior de cale ferată, km 4+327 linia 800 Bucureşti Nord - Constanţa, identificat «Pod Constanţa», pericolul pe care îl reprezintă pentru participanţii la traficul auto şi asupra transportului public în comun ce se desfăşoară în zonă, cât şi interesul manifestat de către Municipiul Bucureşti şi Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, referitor la executarea lucrărilor de reparare şi reabilitare a obiectivului, au condus la posibilitatea lărgirii cadrului de colaborare între cele două instituţii, sub forma încheierii unui protocol de colaborare", se arată în raportul de specialitate.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.