Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jurnalista Sorina Matei completează scenariul cercetării penale a premierului Viorica Dăncilă cu o informație-șoc: organul de cercetare penală în cazul șefului Guvernului este Serviciul Român de Informații.

"Normal că plângerea lui Orban va fi trimisă la DIICOT. Pentru că de exemplu Înalta Trădare a lui peşte este infracţiune contra securităţii naţionale, pe titlul X din CP. Ceea ce înseamnă că SRI va fi organul de cercetare penală specială în acest devastator caz, pentru că potrivit OUG nr. 6/2016 a doamnei Prună, SRI a devenit organ de cercetare penală specială pe toate infracţiunile din titlul X.

Deci povestea de 2 lei explodează în faţă SRI pentru Ludovic e foarte smart şi liberalii sunt specialişti în drept.

De asemenea, organele de cercetare penală speciale pot efectua, în cazul infracțiunilor contra securității naționale prevăzute în titlul X din Codul penal și infracțiunilor de terorism, din dispoziția procurorului, punerea în aplicare a mandatelor de supraveghere tehnică", a scris Sorina Matei pe Facebook.


Comentarii

gica ,contra Damna Dancila plateste acum oalele sparte de Dragnea Amenintarea cu care a gratulat-o presedintele s-a concretiat !

18 mai 2018 8:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.