Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

PNL devine oficial şi indubitabil o unealtă a unor interese oculte prin plângerea penală depusă de liderul liberalilor, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă, a afirmat joi preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb.

"Asistăm la o tentativă de înlocuire a guvernării legitime a PSD după un scenariu similar cu cel din 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta. Atunci, ca şi acum, Klaus Iohannis a cerut repetat şi insistent demisia premierului. Atunci, ca şi acum, a fost iniţiată începerea urmăririi penale a premierului. Acum, iată, o nouă acţiune gravă, care calcă în picioare voinţa şi votul românilor, care vrea să schimbe o guvernare legitimă şi performantă, care a produs creştere economică şi a adus mai mulţi bani în buzunarele românilor", a adăugat Rovana Plumb, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

În opinia Rovanei Plumb, acesta "este cel mai josnic gest al opoziţiei, un moment definitoriu care poate marca ieşirea sau rămânerea României în lumea statelor democratice".

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat joi, la Iaşi, că a depus la Parchetul General o sesizare privind anumite fapte săvârşite de premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea. Liderul liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de "pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice şi tot ce s-a întâmplat după" adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.


Comentarii

Gheorghe Ion Madam Rovana,cred ca ar trebui sa-tzi ascunzi toata averea sau s-o treci pe numele lui fi-tu, nu ca n-ar avea indeajuns ca daca va cadea Dragnea nu te mai tzine nimeni in functzii doar sa te dai cu trasura...ca Diana, raposata printzesa a Regatului Unit Englez...Te paste si pe tine urmarirea penala ca ai furat statul si poporul roman pentru Dragnea cu Insula Belina...Dupa Madam Shaideh i-tzi va veni si tzie randul...

18 mai 2018 17:15

UNFORGIVEN La çe nivel a decazut lupta politica la noi si ma intreb unde o sa duca caci se poate ajunge la ceva f. grav. Nu laud si nu apreciez actuala conducere, dar sa nu recunosti si sa vrei sa rastorni rezultatul unui vot democratic, majoritar obtinut, mi se pare total incorect. Asta se poate realiza la viitoarele alegeri, la termen sau anticipate si daca nici atunci nu va fi, atunci ce va mai fi ? Poate e prea onoranta comparatia, dar e la fel ca si in USA unde Trump, bun sau rau, a castigat si altii nu-i recunosc victoria si pozitia. PS: Parca si Iliescu si Coposu, se respectau totusi mai mult !

18 mai 2018 16:12

Iar Antena 3? Articolul e semnat cu inițialele D G, deci autorul acestui articol instigator e aparent Dana Gheară, sau mai nou Dana Chera, adică același drac. Articolul nu are greșeli gramaticale sau altele care să reflecte un analfabetism, pentru că de regulă articole scurte scrise și nesemnate ca acesta prezintă de regulă crase dovezi de analfabetism, dar aici nu e cazul. Însă conținutul articolului e plin de imbecilități, care se screm să scoată-n evidență chipurile marele pustiu de bine făcut țării de partidul de bolșevici împuțiți, care a adus mult mai mulți bani de ordinul zezilor de mii de lei pentru putorile și leprele din guvern, parlament și administrația de stat, în timp ce pentru bobor câte 5 lei de căciulă la fiecare fraier idiot, plus pentru cei fericiți care au ajuns și la înfulecat cei câțiva mici la grătar alterați cu muștar și câte o bere borșită. Creșterea economică a madamei Prostovana Plumb e pe hârtie și n-are nici un efect pentru pulime, așa că articolul nu merită decât o muie, evident.

18 mai 2018 2:51

Mihai as zice ca interesul național e ocult pentru voi ,otrepelor!

17 mai 2018 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.