Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, joi, la debutul şedinţei CGMB, referitor la plângerea depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă, că acesta pare un demers individual al preşedintelui PNL, transmiţând "cine ridică sabia, de sabie va pieri".

"Suntem într-o situaţie politică extrem de tensionată, sunt convinsă că dacă această situaţie va degenera, prima victimă a crizei politice va fi Capitala, în afară de alte proiecte importante din ţară, pentru că, aşa cum v-am informat, în ultimele luni de zile, în timpul mandatului doameni premier Viorica Dăncilă, proiectele Capitalei care necesitau o intervenţie guvernamentală au fost dinamizate, mare parte au fost rezolvate, iar altele sunt pe cale de a fi într-o procedură de rezolvare. Pentru multe municipii din ţară, ca şi pentru Bucureşti, guvernarea catuală a fost de bun augur pentru că s-au relansat foarte multe proiecte", a declarat, joi, Gabriela Firea, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.