Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Marius Bucureştean a schimbat trei biciclete pentru a ajunge la destinaţie, primele două cedând în prima jumătate a cursei.

Marius Bucureştean se consideră un om normal, dar se diferă faţă de marea majoritate pentru că nu renunţă la visele sale. Pe când avea doar 20 de ani şi era profesor de sport a avut un vis, acela de a parcurge un drum până la mare, cu bicicleta. Aveam şi o bicicletă bunicică pe atunci, primită de peste hotare, dar ghinionul a făcut ca aceasta să se strice chiar înainte de plecare, iar reparaţia ei să coste cam cât trei salarii de ale lui în acel moment. Tot entuziasmul a trecut iar dorinţa de a face un drum Satu Mare - Constanţa cu bicicleta a rămas doar un vis. Un vis care nu a fost lăsat să moară ci a fost scos de la naftalină 20 de ani mai târziu, când Marius Bucureştean a decis să facă cursa pe care o aştepta de 20 de ani.

Integral pe AdevărulComentarii

Adrian Cu trenul cred ca facea 25 de ore ,iar cu caruta 20 ,felicitari !!

17 mai 2018 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.