Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ion Iliescu nu va avea sechestru pe avere, în Dosarul Mineriada, a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei (ICCJ) joi, 17 mai, după ce a respins definitiv cererea Asociaţiei 21 Decembrie 1918 de instituire a sechestrului pe averile persoanelor judecate în dosarul "Mineriada din 13-15 iunie 1990".

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a respins definitiv, joi, cererea Asociaţiei 21 Decembrie 1918 de instituire a sechestrului pe averile persoanelor judecate în dosarul "Mineriada din 13-15 iunie 1990", în care fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman şi fostul director al SRI Virgil Măgureanu sunt acuzaţi de infracţiuni contra umanităţii.

Pe 13 iunie 2017, Parchetul Militar i-a trimis în judecată pe: Ion Iliescu, la data faptelor preşedinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Naţională (CPUN) şi preşedinte al României; Petre Roman, fost prim-ministru; Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru; Virgil Măgureanu, fost director al Serviciului Român de Informaţii; general (rez.) Mugurel Cristian Florescu, adjunct al procurorului general şi şef al Direcţiei Procuraturilor Militare.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Veste fantastică? Păi cea mai fenomenală veste despre Animal trebuie să fie aceea că a crăpat. Așa că vestea rămâne fantastică pentru că e defecăcată de Antena 3, pardon de Haznaua 3! Profesorul de Securitate Ceaușistă Dan Voiculescu n-a crăpat încă? Pentru că ieri nenea Varanul s-a internat în spital de urgență pentru o operație, unde în prealabil un mascul viril cu pula mare i-a făcut o clismă cu pula în vederea operării. Varanul n-a dat încă ortul popii? Vestea că Varanul a crăpat ar fi întradevăr o veste fenomenală, senzațională, explozivă, etc!

17 mai 2018 15:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.