Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Klaus Iohannis atacă din nou Guvernul şi îi cere a patra oară demisia premierului Dancilă. Iohannis spune că nu a ameninţat-o pe Viorica Dăncilă şi e treaba lui Dragnea dacă se uită prea mult la filme cu mafioţi. În plus, şeful statului susţine nu va sta degeaba până când PSD-ul aflat la guvernare „va da cu oiştea în gard”.

"Eu nu-mi permit să ameninţ pe nimeni. Ar fi o atitudine primitivă. Eu m-am referit exact la demisie. Iar dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioţi e problema sa", a afirmat Klaus Iohannis.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Liviu Dragnea are câteva mize clare: – să fie perceput de Administraţia Trump ca principalul interlocutor din România, în detrimentul lui Klaus Iohannis. De aceea a blocat şi deblocat achiziţia rachetelor Patriot, de aceea amână în Parlament trecerea legii care reglementează exploatarea gazelor de la Marea Neagră. Dragnea face şi paşi instituţionali în acest sens: vrea să îi ia preşedintelui cele mai importante atribuţii – numirile la vîrful justiţiei şi al serviciilor secrete. – să îşi asigure non-combatul SUA în tentativa sa de mutilare a justiţiei. – să îşi cumpere o presupusă imunitate. – să obţină o întîlnire la vîrful Administraţiei SUA, confirmarea puterii sale. comisarul.ro.

17 mai 2018 17:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.