Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a spus, joi, la Sofia, că decidenții care se trezesc vorbind într-o țară străină despre mutarea ambasadei din Israel greșesc profund și că astfel de abordări dăunează grav României. El a insistat că îi revine ultimul cuvânt, potrivit Constituției.

Şeful statului a spus că este important ca lucrurile care privesc România să fie discutate, cu experți și nu în văzul întregii lumi. ”Colaborarea nu este opțională, este obligatorie. Nu există, sau cel puțin nu ar trebui să existe abordări diferite. România va fi puternică doar în măsura în care va vorbi doar pe o singură voce pe chestiuni importante pe politică externă, și acest lucru a fost bine înțeles de toată lumea”, a spus Iohannis.

Integral pe HotnewsComentarii

gica ,contra Guvernantii nu s-au"trezit" ,ei au fost cumparati cu promisiuni si tradand interesele tarii s-au executat desi nu aveau dreptul Urmeaza plata !!

18 mai 2018 2:41

v Ghiolbanis linistestete, in pixul tau sta mutarea ambasadei. Guvernu a facut "sondari", te-a informat si tu decizi, conform declaratiilor tale.

17 mai 2018 15:41

Sandu Buna ziua tuturor. Am mai spus;-nu fac parte din nici o forma de organizare.Sunt un Roman cu multa experienta si am trcut prin multe,fiind nascut mai demult. Traiesc din nou epoca "Ana Pauker" si Gheorghiu Dej "la standarde amplificate. Stimati ROMANI;Va rog sa observati ca Dl. Iohanis a fost instalat de forte economice straine ,pentru a distuge ROMANIA,din toate partile.

17 mai 2018 14:28

Antonescu Mihai "România va fi puternică doar în măsura în care va vorbi doar pe o singură voce" La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial , Romania era "reprezentata" de 3 grupuri care purtau tratative de pace in "secret". De aia a iesit ce a iesit!

17 mai 2018 12:54

Ciobanu Mircea Tu Johannes nu intelegi ca astia-s oamenii rusilor?

17 mai 2018 12:52

CCXY Johanis se oftica, pt ca n-a avut el primul initiativa mutarii Ambasadei la Jerusalim, astfel ca, ghiolbanis s-ar fi pus bine cu SUA si Israel. Acum, Johanis a ramas frate cu arabii teroristi, la fel de periculosi ca si Hitler criminalul in serie. PSD si Dragnea au castigat puncte, si in Tara, si in exterior, cu mutarea respectiva.

17 mai 2018 12:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.