Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta a fost fotografiat la restaurantul “La doi cocoși” de la marginea Capitalei, în prezența fostului vicepremier Gabriel Oprea, la o întâlnire de taină. Cei doi s-au întâlnit pentru a pune la punct un plan exploziv de dinamitare a actualei coaliții de guvernare și implicit a stabilității politice, relatează Național.

Eșecul misiunii încredințate de Gabriel Oprea, „în interesul național”, lui Codrin Ștefănescu după „racolarea” acestuia pentru „ruperea”, de racolare a cât mai multor „trădatori” din PSD și formarea unui nou partid, nu l-a dezarmat pe fostul vicepremier. A început prin preluarea legală a aproximativ 2.000 de consilieri locali ajunși în PMP după fuziunea UNPR cu partidul lui Traian Băsescu. Iar acum l-a reactivat și pe Victor Ponta, cel care din fruntea platformei PRO România va ataca țintele stabilite de Gabriel Oprea.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.