Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Roşiile româneşti de Matca au apărut pe piaţă, dar cererea este sub aşteptări din cauza preţurilor ridicate impuse de producători şi intermediari. Un kilogram de roşii din prima producţie se vinde cu cinci lei, dar se vând greu, preţul fiind considerat prea mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.Roşiile româneşti de la Matca, din judeţul Galaţi, au apărut pe piaţă de câteva zile, dar nimeni nu se înghesuie să le cumpere din cauza preţurilor ridicate. Fiind prima producţie din acest an, celebrele roşii se vând cu cel puţin 5 lei kilogramul, astfel că cei care vor să cumpere aşteaptă să crească oferta de pe piaţă pentru a vânzătorii să scădă preţurile.

Producătorii spun că primele roşii din acest an a apărut cu întârziere din cauza vremii capricioase de la începutul anului.

Integral pe MediafaxComentarii

Vali Am vazut rosii crescute in solarii pe o placa de carton hranite cu ,,nutrienti'' , si alte bazaconii chimice casa se dezvolte repede.... Astea din poza asta arata cam ca alea....Adica ciudate. De unde povestea cu influenta temperaturii asupra rosiilor din solare...? E o gogoasa artificiala.Undeva pe drumurile tarii la poarta unui ,,taran'' care vindea rosii cam pe la inceputul lui Iunie...am oprit sa cumpar rosii -de la tarani nu asa..? De curiozitate am intrebat unde le creste.El a raspuns nonsalant ca in curte in solar.Am vrut sa vad si eu solarul.Ma lasat ...si acolo rosiile erau cat nuculitele mici si verzi....ROSIILE LUI ERAU DE LA TURCI.

17 mai 2018 11:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.