Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Casa care a aparţinut prinţului Gheorghe Cantacuzino a fost demolată ilegal, au stabilit judecătorii Curţii de Apel Bucureşti care au dat astfel câştig de cauză Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul. Organizaţia va iniţia şi un proces civil prin care va solicita reconstrucţia clădirii monument istoric, urmând a fi chemate în instanţă Primăria Sectorului 5, Direcţia de Cultură a Primăriei Capitalei.

Clădirea din strada Gutenberg nr. 3, care a aparţinut prinţului Gheorghe Cantacuzino, erou al Primului război mondial, a fost demolată ilegal, iar în urma procesului, intentat de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, Curtea de Apel Bucureşti a anulat avizul de demolare dat de Direcţia pentru Cultură a Municipiului Bucureşti si autorizaţia de desfiinţare a clădirii, dată de Primăria Sectorului 5, condusă la vremea aceea de Marian Vanghelie.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.