Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat la valul de critici aduse de mai mulți membri PSD în privința absorbției de fonduri europene în timpul mandatului său. „2016 a fost cel mai performant an, au intrat în țară peste 7 miliarde de euro. Restul e minciună, propagandă, manipulare și mult scandal”, afirmă fostul prim-ministru.

„Comunicarea coaliției de guvernare este făcută de oameni agresivi și cel mai adesea lipsiți de bun simț. Oameni care trăiesc din scandal și minciună. Oameni plătiți să acopere adevărul cu mult, mult zgomot. Ei au reușit să convingă o bună parte a românilor că Guvernul Cioloș a fost "zero" la absorbția fondurilor europene și mulți i-au votat. Acum, după trei guverne ale domnului Dragnea, putem să comparăm cifrele pe un grafic clar făcut de o organizație independentă. Dacă noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt câteva miliarde bune pe minus. Și asta nu numai la fonduri europene”, Dacian Cioloș, într-un mesaj pe Facebook.

Integral pe Digi24Comentarii

v Ciolosica te rog sa ma scuzi ca nu am bagat de seama cit de "bine" am dus-o pe vremea ta. Ma "infurii" ca ai fost inlocuit cind tu ai fost atit de "bun", incit multi nici nu au abservat. Trebuia sa ne prezinti "succesurile" tale cind erai la guvernare, ca din tabelele prezentate se "vede" ca nici o guvernare nu a avut "performanta" ta. In loc de niste cifre seci trebuia sa ne spui si ce ai realizat cu acesti bani.

17 mai 2018 15:20

Cifrele vorbesc Ciolos a obtinut 7,36 miliarde de euro de la UE. Grindeanu/Tudose in 2017 au obtinut 4,81

17 mai 2018 9:42

PUAH ! Bai, Ciolos, lasa-ne, du-te, dispari, esti de-o prostie care enerveaza nervii ! De unde-ai scos copiutele cu tabele, cifrele alea sunt scoase de la Aprozar - cata ceapa, cati cartofi, varza si alte leguminoase...

16 mai 2018 19:30

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Unde e Paulus ca să îl fut in cur și în gură pînă înnebunește? Cu respect, Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, același din Vechiul Testament, prooroc sfînt cu pula mare.

16 mai 2018 19:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.