Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Valer Dorneanu se află zilele acestea în Rusia, unde participă la Forumul Juridic Internaţional de la Sankt Petersburg, potrivit Digi24. Deplasarea nu figurează pe site-ul CCR, dar a fost confirmată pentru sursa citată chiar de şeful instituţiei, acesta recunoscând că a existat şi o recomandare făcută de Ministerul Afacerilor Externe de a nu merge la eveniment.

„Vizita în Rusia are loc la invitaţia Curţii Constituţionale a Federaţiei Ruse cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înfiinţare şi a Forumului Juridic Internaţional de la Sankt Petersburg", a declarat Valer Dorneanu pentru Digi24, adăugând că omologul său „a participat anul trecut la aniversarea similară a CCR“.

Integral pe AdevărulComentarii

Responsabilul cu lumina de la opaițul lui Ceaușescu Luați lumină de la Răsărit, luați lumină de la Moscova, luați lumină din China, pentru că numai de acolo vine lumina la opaițul meu cu care am iluminat generații de dinainte de 1989. Luați luminăăăăăă!!!!

16 mai 2018 19:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.