Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Galetile cu ocari pe care analistii, adversarii si chiar si colegii pesedisti, e drept, pe la colturi, le varsa in parul coafat frumos al doamnei prim ministru sunt atat de multe si urat mirositoare, incat, in scurta vreme, sefa guvernului va parea multimii tot mai victima....simpatica.

Cu toate greselile de exprimare pe care Viorica Dancila le rostogoleste in spatiul public si cu toate gafele echipei pe care cu onor o conduce la Victoria. Pe Dancila o salveaza postura. Ca si pe presedintele "TOP GUN" ,Iohannis. Merge dreapta. E eleganta si ingrijita. Stie, nu stie, mai degraba nu stie, mersul primei doamne de la guvern este sigur pe tocuri. Nestiinta dansei intr-ale guvernarii este evidenta. Si, cu cat timpul care trece o inradacineaza la Victoria, evidenta striga. Palaria pe care Liviu Dragnea i-a aruncat-o pe cap ii sta Vioricai Dancila precum unui popa de tara, firav si sarac, mitra Patriarhului.

Ca presedintelui Iohannis haina prezidentiala. Cu toate echipele de consilieri care se calca pe picioare tocind mocheta de la Cotroceni, seful statului nu reuseste sa lege niste argumente clare, astfel incat, sa convinga si natiunea care nu merge la vot ca nu ficatii domniei sale se cearta cu PSD, ci ratiunea dupa care trebuie condus un stat de drept. Palaria de presedinte a domnului Iohannis e de import. Iar cei care i-au facut-o cadou au incurcat masurile europene.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Dana Chera? Parcă nu demult când și-a luat înapoi numele de domnișoară după ce a divorțat o chema Dana Gheară. Iar la momentul divorțului madam Gheară era cu burta la gură, deci se înțelege că era umflată nu de către fostul soț? Oricum Liviu Dragnea, stăpânul din umbră al antenelor Varanului a dat moda amantelor, așa că madam Cheară sau Gheară, nume predestinat, sărmana nu se uită la pulăria ei, darămite să mai măsoare pălăriile altora. Madam Dăncilă victimă simpatică? Simpatică la prostie, da, acolo e ridicol de simpatică, așa cum și antenele Varanului se tot screm în draci să toarne cisterne de căcat în capetele imbecililor și idioților care pun botul la minciunile lor ordinare împuțite. Madam Gheară, stai mamaie acasă și dă-le de supt imaginar la plozii pe care-i cari în burta aia care ți-a ajuns la nas. Mai servește și câte o muie de la negul ofilit al Varanului, că ăluia i s-a uscat instrumentul de făcut pipi, unde nu demult a avut un atac de cord la un coi, uscat și ăla.

16 mai 2018 18:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.