Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat miercuri că problema plăţilor informale din unele spitale nu a fost încă rezolvată.

Ea a spus că, din acest punct de vedere, are un 'feedback negativ'.

'Din păcate, am un feedback negativ. Nu am rezolvat problema şpăgii. Chiar astăzi citeam nişte elemente legate de faptul că există spitale unde se mai dă şpagă. M-ar fi interesat dacă actul medical este condiţionat, deşi nu cred. Cred că ne-a intrat în sânge să mergem la medic şi să dăm plicul. Noi toţi să facem asta - să nu mai dăm', a spus Pintea, după ce a participat la întâlnirea Board-ul Internaţional de Prevenire şi Control a infecţiilor cu HPV, organizat împreună cu Societatea Română de Microbiologie.

Integral pe CapitalComentarii

Feedback negativ! Mamaie, matale știi ce e ăla feedback? Știi cu ce se mănâncă și de unde provine? Dacă e tradus cuvânt cu cuvânt, feedback ce provine din limba engleză înseamnă alimentat invers, sau mai pe înțeles contra efect sau recul. Iar dacă madama asta îi dă un sens negativ, atunci automat devine pozitiv, adică alimentat normal sau placebo, respectiv simulare. Măi femeie, de ce pizdoiul mă-tii nu vrei tu să cotcodăcești pe românește să înțeleagă toată pulimea boborului? Te fut în gură fără feedback!

16 mai 2018 18:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.