Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Gâdea a dezvăluit la „Sinteza Zilei” că profesorul Dan Voiculescu a fost internat de urgență în spital.

”Au fost foarte mulți care m-au contactat să mă întrebe ce s-a întâmplat cu profesorul Voiculescu. Doar pentru faptul că mi se pare important, spun în mod personal, a trecut printr-o operație foarte grea, urgentă. Este un luptător și sunt convins că va învinge și în acestă luptă. A fost niște ani de zile, într-o bătălie cum se știe și în niște penitenciare teribile din România, într-un mod complet nedrept. Aceste lucruri te afectează și dacă ai 20 de ani. Ultima dată când am vorbit mi-a zis că are așa o mulțumire văzând toate lucrurile care au apărut în spațiul public. A spus: poate dacă Antena 3 nu ar fi fost independentă și nu ați fi putut să vă faceți treaba, probabil că lucrurile acestea nu s-ar fi știut la această manieră și România ar fi fost astăzi într-o cu totul altă fază. Până la urmă, sacrificiile au sensul lor” a spus Mihai Gâdea.

Mai multe, pe Antena3.ro


Comentarii

Să-i fie țărâna grea, încă de pe acum, să se obișnuiască cu ideea că va da ortul popii foarte curând. Profesorul Dan Voiculescu? Profesor de ce? Profesor de ceaușism securistoid? Șopârloiul ăsta hidos nu merită decât o muie de la toată țara asta de care-și bate joc cu televiziunile lui infecte și împuțite, care totdeauna au slujit cu umilință pecerismul și ceaușismul și mai noi pesedismul ăsta împuțit care sugrumă România. Luptătorul Dan Voiculescu, cel care s-a luptat în tranșee cu securitatea lui Ceaușescu pe care a slujit-o și de unde a știut el să dosească niște munți de bani împreună cu câțiva complici securiști împuțiți, devenind nababi pe banii din conturile secrete pe care le avea Plumbuitul. Profesorul luptător să facă bine și să exerseze mirosirea florilor de la rădăcină de sub un strat de pământ gros de 2 metri, dar în același timp n-ar strica să-l ia de mână și pe Ion Ilici Iliescu și să-l ia cu el pe lumea ailaltă. Vă-n gură de nemernici!

16 mai 2018 18:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.