Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat, marţi, un atac la adresa procurorilor DNA care au cerut în dosarul lui Liviu Dragnea pedepse cu executare, atât pentru liderul PSD cât şi pentru celelalte persoane cercetate în dosarul DGASPC Teleorman.

"Este absolut odios sistemul securistic din România care reuşeşte să demonstreze în fiecare zi lucrul acesta. Astăzi, prin cererea absurdă a DNA în procesul lui Liviu Dragnea, reuşeşte în plus să ne şi şocheze. Indiferent de dezvăluirile făcute în ultima perioadă de oameni din sistem, declaraţiile acestora la Comisia de control SRI, în spaţiul public sau în conferinţele de presă, nu reuşesc să stăvilească intenţia Statului Paralel de a face pulbere PSD începând cu liderul acetuia până la ultimul membru de partid", a declarat pentru Mediafax secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.