Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șeful PSD Liviu Dragnea și-a susținut din nou nevinovăția la ieşirea din sediul ÎCCJ, acolo unde au avut loc audierile în dosarul privind angajarea a două membre PSD la DGASPC Teleorman. DNA a cerut 10 ani de închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că experiența din instanțele de judecată poate lăsa traume pentru persoanele care sunt inculpate. "Nu poate nimeni să îţi dea nişte ani pierduţi. Am rămas impresionat de declaraţiile doamnei Miloş, de presiunile la care a fost supusă de procurori, în care i s-a cerut să spună ceva despre mine şi i s-a spus că va rămâne pe drumuri, că nu o să mai aibă ce mânca, că va fi târâtă în judecată şi i s-a reproşat că nu are nimic de spus la adresa mea. Aceasta nu este o poveste, poveste este pentru dumneavoastră, pentru noi cei care suntem târâţi în acest proces este o experienţă de viaţă pe care nu o doresc nimănui, nici celui mai mare duşman.

Integral pe Evenimentul Zilei