Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

DIICOT face, miercuri, 238 de percheziţii la grupări de criminalitate organizată, în cadrul mai multor dosare. 227 de persoane sunt vizate în cadrul acţiunii. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că printre cei vizaţi de percheziţii sunt şi membri ai clanului Ghenosu."În cadrul operatiunii ZIUA Z ,sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT, procurorii din cadrul direcţiei au declanşat o amplă acţiune de combatere a fenomenului infracţional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de judeţe şi a municipiului Bucureşti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un număr de 238 de percheziţii domiciliare, ce vizează nu mai puţin de 227 de suspecţi", potrivit DIICOT.

Integral pe MediafaxComentarii

bijbok Asa patesc marsavii care au uitat sa dea partea militiei!

16 mai 2018 14:27

Virgil Vasilescu Cand DIICOT-ul v-a face perchezitzii si la Clanul Dragnea din Kisselef caci ei fac cel mai rau Romaniei...vor sa ne scoata din Uniunea Europeana, sa calareasca justitzia si sa-i intimideze pe Judecatori si Procurori si ne-au facut si tzinta a terorismului arab prin dorintza lor nesabuita de mutare a ambasadei Romaniei de la TelAviv la Ierusalim...nu mai zic de hotziile facute si in perspectiva de ale mai face din bunul poporului ( vezi Cazul Belina si acum mai nou a barajului si lacul din Giurgiu pentru Baronul si Clica PSD-ista de acolo...)

16 mai 2018 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.