Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar urma să dezbată miercuri ultimul termen în dosarul ANRP, în care sunt judecaţi Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul acestuia, Alin Cocoş, scrie Agerpres.

La termenul trecut, judecătorii au respins cererea Alinei Bica de a fi audiată prin videoconferinţă în dosarul ANRP, deoarece documentele depuse de avocat nu dovedesc imposibilitatea acesteia de a se prezenta la proces.  

"Actele medicale prezentate nu dovedesc imposibilitatea de prezentare. Instanţa constată că Alina Bica nu are statutul de refugiat, ci are un carnet provizoriu al solicitantului cu valabilitate până le 30 ianuarie 2019", a anunţat preşedintele completului de judecată, Lucia Rog.  

Integral pe HotnewsComentarii

Ion Ionescu Cocoana Alina Bica, draga, pregateste-te tu si Hoatza ailalta de M-adam Udrea sa venitzi triumfale in tzara...Ca sigur ve-tzi fi achitate...S-a luptat mult Gasca de interlopi politici a lui Dragnea sa-i calareasca si intimideze pe Judecatori si Procurori asa ca face-tzi o escala pe la Paris sa mai achizitzionatzi din spaga primita niste Voutoane si venitzi acasa....ca inca mai este de furat...Si regimul PSD+ALDE-ist a deschis portzile la furat cu doua maini...pana acum era doar cu o mana...

16 mai 2018 11:01

alupigus Cea invitata des de Basescu bai boule ! Una din pupile !

16 mai 2018 9:39

A ramas cu milioanele furate Alina Bica cea invitata des la A3? Nu, merci.

16 mai 2018 9:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.