Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat marți Israelul drept "stat apartheid" și l-a acuzat pe premierul Benjamin Netanyahu că are "sânge palestinian pe mâini", pe fondul unui război al declarațiilor între cele două țări, după ce zeci de palestinieni au murit luni sub gloanțele israeliene în Fâșia Gaza, scrie AFP.

Turcia a cerut marți ambasadorului Israelului să părăsească temporar țara. În replică, Israelul a ordonat consulului general al Turciei la Ierusalim să părăsească țara.

Integral pe HotnewsComentarii

Asher Evreii toata Istoria au fost insetati de sange. Prooroci, judecatori, arhierei, asirieni, babilonieni...tot ce-au prins, au ucis!!!! La Purim sarbatoresc uciderea a 250.000 de babilonieni de catre Estera.... Si Istoria continua a se repeta.... Totdeauna si-au gasit scuze, dupa care au plans ca au fost discriminati.... Legea Talionului pe care o aplica, li se intoarce ca revansa a Istoriei!!!!!

16 mai 2018 10:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.