Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, ''va părăsi spitalul în două sau trei zile'', a scris preşedintele Donald Trump marţi pe Twitter, a doua zi după ce soţia sa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la rinichi, relatează dpa.

"Primă Doamnă este chiar foarte bine", a scris el.

Biroul Melaniei Trump a anunţat luni după-amiază că aceasta a fost operată cu succes mai devreme în aceeaşi zi pentru o problemă benignă la rinichi, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed, la nord de Washington.

Preşedintele, care a vizitat-o după operaţie, le-a mulţumit fanilor săi pe Twitter "pentru atât de multă dragoste şi sprijin!".

Nu este clar dacă el a sugerat că internarea soţiei sale a fost scurtată după ce biroul anunţase că ea ar rămâne la Walter Reed pentru restul săptămânii.

Intervenţia a fost descrisă ca o embolizare pentru a trata o tumoare benignă.

Săptămâna trecută, Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, a lansat campania de securitate online adresată copiilor "Be Best".

Luna trecută, ea a condus oficial organizarea unui dineu de stat pentru preşedintele francez, Emmanuel Macron, şi soţia sa.

Fost model, născută în Slovenia, Melania este a treia soţie a lui Trump. Ei s-au căsătorit în 2005 şi au un fiu, Barron, în vârstă de 12 ani. Preşedintele are patru copii adulţi cu primele două soţii.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.