Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaților, Gigel Știrbu, a prezentat, marți, decontul Televiziunii Române pentru deplasarea la Eurovision, suma totală fiind de 50.000 de euro, la care se adaugă și taxa de participare la concurs, de 150.000 de euro, relatează Mediafax.

"Astăzi am intrat în posesia decontului prezentat de către casa de producție care s-a ocupat de deplasarea la Lisabona a întregii echipe de la TVR. Acest decont a fost prezentat ieri în Consiliul de Administrație. Acest decont mi-a atras atenția prin faptul că la Lisabona s-au deplasat un număr de 24 de persoane dintre care numai 6 erau membre ale formației care a concurat la Eurovision, iar 18 persoane în frunte cu doamna director general au fost membri ai staff-ului - nu știu cum să le spun - au fost membri care s-au deplasat într-un city break prelungit. Suma totală a fost aproximativ 50 de mii de euro deplasarea plus ale 150 de mii de euro taxa de participare la Eurovision. Eu am rămas fără cuvinte", a declarat președintele Comisiei de cultură, Gigel Știrbu.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.