Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii "Starea Naţiei", a acuzat marţi presiuni editoriale ale preşedintelui - director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), Doina Gradea, arătând că aceasta se implica şi de acasă, sunând şi dând SMS-uri.

"Cred că lucrul cel mai important acum nu este emisiunea 'Starea Naţiei', care probabil va fi în altă parte din sezonul următor, nu aceasta este miza, ci ceea ce se întâmplă acum în Societatea Română de Televiziune, acolo unde controlul editorial exercitat de noua conducere este total şi insuportabil pentru jurnalişti", a afirmat Pătraru, la audierile din Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, citează Agerpres.

El a arătat că există înscrisuri şi acte care dovedesc "implicarea nocivă" a conducerii SRTv, în interesul actualei puteri, în politica editorială a Televiziunii Publice, care au fost adunate începând de la momentul în care s-a aflat că emisiunea "Starea Naţiei" trebuie să dispară de pe post.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.