Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liviu Dragnea a spus, la ieșirea de la ÎCCJ, că nu a comis faptele invocate de procurorii DNA.

„Am rămas impresionat și pus pe gânduri de declarațiile doamnei Miloș. A spus în fața Înaltei Curți presiunile la care a fost supusă în timpul cercetării penale de către procuror. I s-a cerut în mod explicit să spună ceva despre mine. A fost amenințată că rămâne pe drumuri, că nu o să mai aibă de mâncat, că o să fie târâtă prin judecată. A refuzat în permanență și a spus că nu poate să mintă pentru că vrea totuși să rămână o femeie verticală”, a declarat Liviu Dragnea.

„Pentru noi, cei care suntem târâți în acest proces, e o experiență de viață pe care nu o doresc niciunui dușman. Sunt oameni care au viețile distruse, care au psihicul distrus, care au probleme în familiile lor. Au fost târâți aici pentru ce? Pentru niște afirmații dintr-un rechizitriu având o singură țintă politică, și anume eu”, a adăugat liderul Camerei Deputaților.

„Am afirmat cu tărie nevinovăția mea. Nu am comis niciuna dintre presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu. În ceea ce privește munca în folosul comunității, eu am fost foarte clar. Am spus că sper să nu se ajungă acolo, am solicitat achitarea și am mai spus că eu muncesc în folosul comunității de peste 20 de ani de zile”, a mai spus Dragnea.

Șeful PSD a mai spus că DNA dorește să îl vadă condamnat pe viață, nu doar șapte ani și jumătate.

„DNA pentru mine vrea pe viață. Pentru mine și pentru alți lideri politici. Se dorește în continuare să se continue cu această serie de abuzuri, probe contrafăcute și înscenări. Eu nu vreau să influențez justiția și niciodată nu mi-am permis să-mi dau cu părerea despre ce va face instanța”, a mai spus Dragnea.


Comentarii

Securila- Uite de asta sunteti prosti si saraci Un alt exemplu de manipulare a informatiei este criza economica. Astfel intr-o tara, sa zicem Romania, criza a lovit serios. Oamenii au salarii de 800 lei/luna, somajul creste, statul nu face investiti, politicienii sunt corupti si prosti…Insa nu atat de prosti! Ce face ca lumea sa nu le sara-n cap de foame?! Pai…circ! Se acuza unul pe altul de hotie, se injura, se balacaresc, se suspenda chiar, si in tot acest timp economia si viata oamenilor se duce de rapa, dar cina sa mai stea sa vada asta?! Tot poporul se imparte in tabere si se gatuie, fiecare sustinandu-si favoritul, si astfel guvernarea merge mai departe. Acest exemplu este manipularea informatiei. Cand politicienii nu guverneaza ci fac circ trebuie alungati rapid de la putere. Nu trebuie sa asistam la circul lor!

16 mai 2018 15:03

Ion Ionescu Domnule Dragnea. a-i luat o palma si de la D-na Bombonica. fosta Dragnea pe care dupa ce-ai improprietarit-o pe ea si pe fi-su cu furaciunile teleormanene ai lasat-o pentru ceva deplasari in Brazilia si I-le Maldive alaturi de un "curisor" tanar si de o "pasarica" umeda...si culmea. pe care a-i vrea tu si PSD-istele tale s-o faci si Prima Doamna a Romaniei....

16 mai 2018 8:02

Silviu Brucan Deja il lasa nervii. Caderea lui e aproape. Veti vedea cum se vor napusti psd-istii asupra hoitului sau...

15 mai 2018 21:45

@ 15 mai 2018 17:06 Băi Lingăule, tu ești atât de îndrăgostit de curul lui Dragnea, încât nu mai poți respira când îl pupi în cur. E normal ca Dragnea să pozeze în victimă, el săracul n-a făcut nimic, iar cele două curve de la PSD care erau angajate fictiv la CJ Teleorman și care au fost plătite pentru nemuncă din banii publici 110.000 de lei cu acel prejudiciu adus statului, la fel sunt nevinovate. Chestia e că fapta rămâne și paguba la bugetul statului rămâne și ea. Mai sunt martorii, care cică au fost terorizați mai ceva decât teroriștii arabi deținuți de SUA la Guantanamo Bay. Sărmanii martori care s-au căcat pe ei de frică și au fost schingiuiți să-l toarne pe Al Treilea Neom în stat, care sărmanul e nevinovat, e inocent, e cel mai cel. Iar dosarul Belina cu scoaterea din proprietatea statului a acelei insule, pentru a fi pusă la dispoziția afaceriștilor cu bani e la fel o nevinovăție, că doar d-aia a dat bideul ăla de Șerban Nicolae legea care ajută magnații cu bani ca să facă afaceri scutite de impozit pe proprietățile statului. Toată lumea e nevinovată în frunte cu Adrian Năstase și Dan Voiculescu. Tu-vă-n gură de nemernici!

15 mai 2018 18:33

Ciobanu Mircea Pune aici probele pe care le consideri masluite. TelDrum iti spune ceva? Am inteles : furai cu firma aia si dadeai la partid . Pai spune-ne!

15 mai 2018 17:08

ALEXANDRU LAPUSNEANU Laudabila pozitia dumneavoastra! Insa, in calitatea dumneavoastra de al trei-lea om in stat aveti mult mai multe parghii nefolosite! Achitarile din ultimele zile se datoreaza si faptului ca acesti sunt niste personalitati si au beneficiat de aparatori vizibili si bataiosi stfel au reusit sa-si dovedeasca nevinovatia si sa fie achitati! FOARTE BINE! Insa ce facem cu majoritatea CETATENILOR ROMANI de RAND care nu dispun nici de notorietate, nici de forta financiara si nici de aparatori vizibili si bataiosi! Precum bine stiti, de curand a fost desecertizat si protocolul care viza baroul! Insa, cati dintre avocati au ramas fidel acestuia si ... serviciilor? Tot mai multe instante refuza sa puna in aplicare DECIZIILE CCR(nr. 51/2016, nr. 22/2018 si nr. 91/2018) cu prvire la NULITATEA ABSOLUTA a probelor(interceptarilor) si mijloacelor de proba obtinute de alte institutii in afara celor abilitate de legislatia penala(respectiv de SRI) DUMNEAVOASTRA si GUVERNUL ROMANIEI AVETI DATORIA SI CALITATEA DE A IMPUNE DESECRETIZAREA URGENTA A TUTUROR PROTOCOALELOR care inca mai produc efecte! Acestea ar trebui sa reprezinte urgentele activitatii dumneavoastra pentru a impune cu adevarat respectarea cu strictete a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului! Bineinteles aceasta activitate dublata cu maxima celeritate de modificarea legislatiei penale si impunerea responsabilitatii magistratilor! Abia in acele momente veti avea o imagine clara si completa a abuzurilor sistemului de forta care inca produce efecte sub autoritatea dumneavoastra. Pana atunici : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

15 mai 2018 17:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.