Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cele peste 430 de companii americane, internaţionale şi româneşti membre ale Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham România) îşi exprimă îngrijorarea cu privire la scenariile privind Pilonul II de pensii private, solicitând Guvernului şi Parlamentului să îl menţină.

„AmCham România îşi exprimă susţinerea pentru menţinerea actualului model de funcţionare a sistemului de pensii administrate privat, fiind un sistem de asigurări cu o sustenabilitate dovedită pe termen lung, şi o premiză fundamentală pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii viitorilor pensionari români”, transmit reprezentanţii. AmCham atrage atenţia că realităţile demografice cu care România se confruntă în prezent, respectiv îmbătrânirea accelerată a populaţiei şi amplificarea fenomenului de emigrare în special în rândul tinerilor, impun de fapt măsuri de susţinere a sistemelor care fac posibilă păstrarea nivelului de trai din perioada vieţii active şi după momentul pensionării, prin diversificarea surselor de venit la pensie.

Integral pe AdevărulComentarii

Vali Probabil ca de aia Statul a si inceput virarea sumelor adunate in Pilonul asta II ...cand va fi declarat falimentar macar sa aiba certitudinea ca au apucat sa ia si ei(statul ) ceva din banii aia adunati pe seama pacalirii Romanilor.... Am vazut ca se dau asigurari certe ca fondul ala de PilonII e sigur....si garantat . Saracii oameni la fel era si cu FNI...- Dormi linistit FNI vegheaza....- scria atunci pe toate ecranele tv...

15 mai 2018 20:03

TOT NOI Banca de Comert Exterior, Banca Religiilor, ASTRA asigurari, FNI, si alte entitati financiare parazitare in Romania, unde amaratii de romani si-au depus banii, si, curand au ramas cu buzele umflate si cu ochii in soare - adica, fara economiile depuse. ANRP - prin care s-a transferat in conturi straine, un sfert dun Bugetul Tarii. Toate erau garantate de Stat, dar, administrate fraudulos, de borfasi cu gulere albe. Acest Pilon II de pensii, este gestionat aiurea, de alti indivizi, necunoscuti, fara radacini in Romania. Cand Pilonul II va falimenta, i-ai pe borfasi de unde nu-i. Statul va ramane sa plateasca - daca va putea, enormele pagube. Deci, Pilonul II este o loterie piramidala pt depunatori. Urgent trebuie desfiintata.

15 mai 2018 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.