Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În numele celor peste 430 de companii membre – americane, internaționale și românești ce susțin prin activitea lor economică peste 250.000 de angajați români și familiile acestora, Camera de Comerț Americană în România (AmCham România) își exprimă îngrijorarea cu privire la orice măsuri și politici ce ar putea afecta bunăstarea angajaților atât în perioada vieții active, cât și ulterior, la pensie, și ar reduce în același timp potențialul de dezvoltare a pieței financiare românești.

Integral pe CapitalComentarii

NERO Banca de Comert Exterior, Banca Religiilor, ASTRA asigurari, FNI, si alte entitati financiare parazitare in Romania, unde amaratii de romani si-au depus banii, si, curand au ramas cu buzele umflate si cu ochii in soare - adica, fara economiile depuse. ANRP - prin care s-a transferat in conturi straine, un sfert dun Bugetul Tarii. Toate erau garantate de Stat, dar, administrate fraudulos, de borfasi cu gulere albe. Acest Pilon II de pensii, este gestionat aiurea, de alti indivizi, necunoscuti, fara radacini in Romania. Cand Pilonul II va falimenta, i-ai pe borfasi de unde nu-i. Statul va ramane sa plateasca - daca va putea, enormele pagube. Deci, Pilonul II este o loterie piramidala pt depunatori. Urgent trebuie desfiintata.

15 mai 2018 13:01

Iulian Bataia pe banii amaratilor e tot mai acerba. Normal, 7 miliarde de euro nu sunt de neglijat. Faptul ca, in medie, fiecare contributor are stransi acolo mai putin de 10.000 lei nu conteaza. De fapt, daca sunt atat de prosti incat sa nu-si dea seama ca la final nu se vor alege cu mare lucru, isi merita soarta. Asta daca se vor alege cu ceva si nu vor pleca altii cu banii. Nu ar fi primul caz.

15 mai 2018 12:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.