Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cerbul de Aur va fi reluat anul acesta, când se împlinesc 50 de ani de la prima ediţie. Semnale au fost încă din luna martie, iar acum primarul George Scripcaru a anunţat că s-a stabilit că festivalul se va desfăşura în Piaţa Sfatului, între 27 august şi 2 septembrie.

Autorităţile locale au anunţat că Festivalul Cerbul de Aur va fi organizat la finele lunii august. „Am avut întâlniri cu conducerea TVR şi am stabilit în mare derularea evenimentului. Ne-am întâlnit în aprilie. Aşteptăm finalizarea detaliilor de către TVR, ca să ne apucăm de treabă. Televiziunea Română spune că acest eveniment a fost stabilit pentru ultima săptămână din luna august, respectiv în intervalul 27 august - 2 septembrie. Primăria Braşov şi braşovenii îşi doresc acest festival la Braşov şi vom contribui la realizarea acestei ediţii aşa cum am făcut-o de fiecare dată, atât din punct de vedere logistic - domeniu public, utilităţi, avize etc, cât şi cu o parte din cazare şi protocol“, a declarat primarul George Scripcaru.

Integral pe Adevărul