Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Relația dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt pare să fie una care poate fi trecută în categoria ”telenovele românești”. Și, am spune noi, chiar a unei telenovele de succes, mai ales că răsturnările de situație din relația lor par să fie de-a dreptul spectaculoase.

Astfel, după ce Brigitte a depus divorțul, după ce l-a așteptat la process, după ce a anunțat în repetate rânduri că îi este extreme de greu să reziste lângă marele tenisman, iată că weekend-ul care tocmai s-a încheiat, lucrurile au suferit o răsturnare de situație cel puțin interesantă. Mai exact, Ilie Năstase, la invitația celei care îi este încă soție, a mers la Timișoara și a avut parte de câteva zile pline de liniște. De altfel, Ilie Năstase, chiar dacă în București nu locuiește sub același acoperiș cu Brigitte, la Timișoara nu a avut nicio problem să stea în vila de lux pe care Brigitte a ridicat-o acolo. Mai mult decât atât chiar, fostul număr 1 ATP nu a refuzat ocazia să se pozeze, în compania lui Brigitte șia  cumnatelor sale, stand lipit și de soacra sa, semn că a revenit la sentimente mai bune față de frumoasa lui soție.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.