Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă va da curs invitaţiei preşedintelui Klaus Iohannis de a avea marţi, la Palatul Cotroceni, consultări pe teme de politică externă, au confirmat pentru Agerpres surse guvernamentale.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe şefa Executivului, Viorica Dăncilă, marţi, la Palatul Cotroceni, la consultări pentru clarificarea unor aspecte ce ţin de politica externă, informează Administraţia Prezidenţială.

"Stimată doamnă prim-ministru, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu evoluţii recente din politica externă, în temeiul dispoziţiilor art. 86 din Constituţie, vă invit pentru consultări în data de 15 mai, ora 11,00, la Palatul Cotroceni. Consultările vizează clarificarea unor aspecte ce ţin de politica externă a României, inclusiv problematica relocării Ambasadei României din Statul Israel, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită", se arată în invitaţia adresată premierului de către preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a precizat că la această întâlnire premierul poate fi însoţit de miniştrii de resort.


Comentarii

România s-a trezit într-un scandal intern, exportat apoi şi în UE, din care trebuie să înţelegeţi un singur lucru: Liviu Dragnea e gata să arunce ţara în aer pentru o poză. Şeful PSD a vrut să mute pe furiş ambasada din Israel, ignorând nu doar Constituţia, ci, mai ales, interesele României. Ce spera să obţină la schimb? O poză cu Trump la Ierusalim. Adică ceea ce el credea că e biletul de voie, parafa imunităţii şi paşaportul spre libertatea totală. O lună după declanşarea operaţiunii “mutăm ambasada”, Dragnea e iritat că a ratat poza şi că nu cunoaşte planurile lui Iohannis. Cristian Pantazi

15 mai 2018 9:25

Olguta Vasilescu, cealalta vorbitoare de limbi straine din guvernarea Dragnea3 Miroase atat de fishy in preajma ei... Inca nu i-a venit menopauza.

14 mai 2018 21:22

Parerea mea... D-l Johannis, feriti-va. Are paduchi si e analfabeta. Vorbiti mai bine prin Skype.

14 mai 2018 21:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.