Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis l-a convocat marți dimineaţă la Cotroceni pe ministrul afacerilor externe. Şeful statului i-a solicitat să vină cu explicaţii după decizia Guvernului de a demara o analiză privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Şi, în plus, la sfârşitul săptămânii, România a blocat a declaraţie a UE de condamnare a relocării Ambasadei SUA din Israel. Premierul Viorica Dăncilă spune însă că președintele ar trebui să o sune atunci când convoacă un ministru la Cotroceni. Ulterior, șeful statului a chemat-o și pe Viorica Dăncilă, la aceeșai oră, la Cotroceni.

Integral pe Digi24Comentarii

Surse din PSD au declarat pentru G4Media.ro că Liviu Dragnea are câteva mize clare: – să fie perceput de Administraţia Trump ca principalul interlocutor din România, în detrimentul lui Klaus Iohannis. De aceea a blocat şi deblocat achiziţia rachetelor Patriot, de aceea amână în Parlament trecerea legii care reglementează exploatarea gazelor de la Marea Neagră. Dragnea face şi paşi instituţionali în acest sens: vrea să îi ia preşedintelui cele mai importante atribuţii – numirile la vîrful justiţiei şi al serviciilor secrete. – să îşi asigure non-combatul SUA în tentativa sa de mutilare a justiţiei. – să îşi cumpere o presupusă imunitate. – să obţină o întîlnire la vîrful Administraţiei SUA, confirmarea puterii sale. comisarul.ro.

15 mai 2018 9:48

gica ,contra Vasilica este paratraznetul lui Dragnea Observati cum atacurile din media s-au mutat pe paratraznet !!

15 mai 2018 5:46

alupigus Încolo, sug EURO-POOLLA & #REZIST!

14 mai 2018 23:55

Succesuri Ei baieti, de aia aveti voi succesuri tot mai derizorii pe langa romani la alegeri! Pentru ca sunteti porci. Porci de rasa LGBT-Mangalita. Boborul roman are o bogata traditie in materie de limbaj licentios, dar un limbaj dublat de umor mai mult sau mai putin acceptabil. Voi adoptati limbajul frust de puscarie grea, fara nicio sclipire de umor. Asta va priveste, dar ca sa convingeti pe cineva de ceva la alegeri trebuie sa mai veniti si cu ceva argumente si cu ceva urme de inteligenta. Porcii sunt teribil de utili pe langa casa omului, dar utilitatea nu le vine din lipsa ineligentei si a minimei igiene civilizatorii, ci din grosimea stratului de slanina.

14 mai 2018 19:34

v consilierul asta bea mult si nu se spala. Are sperma amara, nu dulce a d-lui Dragnea.

14 mai 2018 19:14

alupigus Sa stiti ca adevaratul "v" i-o suge tocmai acum unui consilier judetean PSD in CJ Teleorman. N-are cum sa se pretinda cineva "v" timp de 3 minute. Eu tocmai am luat-o-n anus cu finalizare orala (motz cu cacat) acum 2 minute. Eu chiar sunt "alupigus" cel adevarat, devotat cur si muian PSD-ului.

14 mai 2018 18:44

bijbok Vio mai are si gonoree!

14 mai 2018 18:42

Viorica n-a fost aleasa primar nici macar la Videle L-as sfatui pe Johannis sa o tina la distanta. Viorica are paduchi.

14 mai 2018 18:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.