Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Sevil Shhaideh, urmărită penal pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în dosarul Belina, potrivit România TV. În același dosar este cercetat și Liviu Dragnea, liderul PSD.

Sevil Shhaideh este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave. Fapta ar fi fost comisă în perioada în care aceasta era Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

În același dosar, Ionela Stoian (fostă Vasile), director în cadrul MDRAP, este cercetată sub aspectul săvârşirii complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Apel la luciditate Dragnea, cum poti explica Israelului faptul ca prima ta nominalizare la postul de prim-ministru este o musulmanca sustinatoare a regimului Addad (leu in araba) din Siria? Sau lui Trump, sau celor din NATO...

14 mai 2018 19:19

Victor Ponta Vali, te-as fute-n cur. Pe bune. N-ai fi primul. Robert Negoita, Dan Sova, Nicolae Banicioiu, Adrian Nastase, Nicolae Paun (reprezentantul rromilor), etc mi-au trecut prin asternut.

14 mai 2018 19:17

@ Vali 2 Justiția care e atât de impotentă și neoputincioasă se screme să pedepsească pe acei nemernici, dar de cele mai multe ori nu reușește pentru că potlogăriile ilegale sunt atât de bine ascunse încât NU pot fi dovedite, iar nemernicii rămân cu banii și dau cu tifla proștilor ca tine. PSD-ul de azi are toate interesele să schilodească și mai mult justiția, în așa fel încât numai ei leprele politice să NU mai poată fi pedepsiți niciodată. Mă frate, tu nu ai nimic în capul ăla al tău? Apropo de cazul Ponta și Șova, sentința NU e definitivă, dar după cum merg lucrurile șansele sunt ca acești nemernici să scape. Ponta ar merita să fie spânzurat de coaie în P-ța Universității după ce a fost umplut în prealabil cu paie, numai pentru înglodarea României în alte datorii externe de alte 30 miliarde euro în numai 3 ani de guvernare în bătaie de joc. Tu pe ce lume trăiești?

14 mai 2018 18:19

@ Vali 1 Măi CikloPULE, că așa te auto-denumeai nu demult, problema e mult mai complicată pentru naivii ca tine care pun botul la grămezile de minciuni ale antenelor Varanului. Să știi un lucru simplu, anume jmecherii și leprele ăstea de politicieni sunt unși cu toate alifiile ca să-și ascundă potlogăriile ilegale cât mai bine de organele justiției, pentru că acolo sunt în joc munți de bani ce provin din mită, iar la momentul când acea mită e de la 1 mlion de euro în sus și aranjamentele de ascundere a potlogăriei sunt extrem de subtile și rafinate, profanii și naivii națiunii sunt prostiți de propaganda pe sticlă mincinoasă a Varanului și slugilor lui. Politicienii nu fură de la stat că nu au cum, ci prin intermediari, adică un primar sau oficial cu putere de decizie acordă un contract gras cu statul unui afacerist plin de bani, iar ăla are grijă să-l plătească cu de la 1 milion de euro în sus pe acel nemernic, ori în conturi străine din bănci străine, ori mascând potlogăria cu servicii de consultanță juridică sau financiară plătite de firmele lui pentru nemuncă, mă refer la cazul Vlădescu, fost ministru al finanțelor din guvernul Boc.

14 mai 2018 18:18

Ion Ivanescu N-a facut femeia asta nimic...decat l-a servit pe Dragnea luind Insula Belina din proprietatea statului (adica a poporului roman) si a "distribuit-o" prin intermediari (Consiliu Judetzean Teleorman si Tel Drum) in folosintza unica a lui Dragnea si Camarilei sale...ca cu prima o azie sa si-o traga i Domeniu Privat...Asta a facut madam,ea si cealalta de se da cu trasura prin Maramures...da-i v-a veni si ei randu...

14 mai 2018 17:40

Ionut Dupa ''modelul'' Sevil Shhaideh urmeaza a fi neutralizata si premierul Viorica Dancila, care-i sta ca sula'n coaste sasului Ciolhanis, hot de case dovedit de instanta de judecata si fost traficant de copii..

14 mai 2018 17:11

Ion Da Vali, tu sa fii primul la contributia pentru despagubiri.

14 mai 2018 17:08

Horia Uite ce scrie si asta, nimeni din PSD nu fura, votati PSD si penalii.

14 mai 2018 17:05

Vali De ce cred ca si asta e o mare ,,basina'' ...la fel ca in cazul Ponta si Sova...??? sa batut tam tam atunci....vai uite ce au facut evaziune sechestru....si la sfarsit ne-am trezit ca au fost a ACHITATI oameni buni.Concluzia e clara aia ca si asta - femeia asta nu facusera absolut nimic.Nu sunt vreun fan PSD - nu am nici o treaba cu ei ca politicieni....dar daca ne gandim la impactul pe care il are asupra omului....aceste trambite de anchete - te cutremuri.Ponta si Sova sunt prosti daca nu dau statul Roman in judecata si s aceara cate 100 de milioane de euro despagubiri morale.Macar sa inteleaga de ce au fost scosi din politica si din viata in general....

14 mai 2018 16:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.