Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Eu nu l-am văzut vreodată pe preşedintele României să facă apel la calm. Preşedintele a incitat şi la proteste în permanenţă, a fost şi în piaţă de mai multe ori, prin toate declaraţiile pe care le face incită la violenţă, enervează foarte mult, vrea să transmită un sentiment de nesiguranţă. Eu am spus că acest tip de acţiune poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională, pentru că, în momentul în care transmiţi date inexacte, transmiţi mesajul că în România economia nu merge bine, în România salariile nu se plătesc, că obiectivele din programul de guvernare nu se îndeplinesc, că este instabilitate politică, că Guvernul este instabil, există riscul ca anumite investiţii care ar trebui să vină în România nu mai vin pentru că îl aud pe şeful statului", a afirmat Dragnea.

"Există o temere din ce în ce mai mare, o teamă din ce în ce mai mare, o supărare din ce în ce mai mare generată de faptul că, în scurt timp, adevărul economic, adevărul social, adevărul fiscal va ieşi atât de mult în evidenţă încât toate aceste minciuni nu vor mai putea fi folosite pentru a manipula oameni şi încearcă să facă orice pentru ca guvernarea să fie blocată, acţiunile din parlament să fie fie blocate şi folosesc orice mijloace", a adăugat Liviu Dragnea.


Comentarii

@ 14 mai 2018 22:47 Paulus, toată lumea știe că ești un sugaci, sugaciule. Nu trebuie să te lauzi în fiecare zi cu asta. Ai înțeles, sugaciule? Ia și suge și de la mine, așa cum ai supt și de la tatăl tău, sugaciule!

15 mai 2018 22:32

Viorel Ilie Dragnea,incultule...daca esti un pericol ptr Romania cand te angazezi in politica externa cum ai interese personale si ne pui Uniunea Europeana in cap ca a-i tu interesul sa mutzi ambasada Romaniei la Ierusale...Uite cum a inceput din nou Intifada si sa nu-tzi inchipui ca palestinienii si arabii ne vor ierta...Sa se duca teroristii in sediul Kisselef al PSD sa se arunce in aer si sa strige "Alah Atbar"...de ce sa sufere poporul roman de neghiobia ta si Camarilei tale...

15 mai 2018 11:57

Oberchelnerul de la Cireșica Sunt io, Mara Mareş (curvuliţa ieftină a lui Dacian Romanian Pizdoş, n.m.) şi logoreizez ca să nu se vadă că #sug-EURO-poolla-&-#RZIST!

14 mai 2018 22:47

Oberchelnerul de la Cireșica Păi eu ce să-ți fac măi tractoristule? Dacă tu nu-i dai și lui niște mici de Teleorman împuțiți și încălziți după ce au fost sleiți, plus o bere borșită de Teleorman, ăsta e rezultatul, nenea prezidentul s-a răzbelit și-l împunge foamea de mici și bere gratis de la PSD. Eu care știu mersul politichiei de la bunul nostru prieten și client Traian Băsescu, cel care de mult ori s-a matolit la noi la Cireșica, pot să-ți spun asta. Ascultă-mă pe mine nene tractoristule, ar trebui să-ți dea nenea Traian Băsescu niște meditații despre rețeta de succesuri a micilor de Bucale, dacă vrei să ai succesuri în politichie. Dar până una alta, te invităm la noi la restaurantul Cireșica, pentru a-i călca pe urme lui nea Traian Băsescu, cel care de multe ori când a ieșit din restaurant, a fost călcat pe mâini de cineva. Unde sunt micii și berea gratis pentru nenea președintele?

14 mai 2018 19:06

Il mananca in partile moi, se pare! Sasul se bizuie pe razmerita cretinilor eviscerati, din greseala sau cu intentie (asta se va vedea un pic mai tarziu) de creier. Individul crede, nici ,ai mult, nici mai putin, ca romanii cu scaun la cap si neinfectati de feisbuci isi doresc neaparat acum, in perspectiva prezidentialelor de anul viitor, un razboi civil. Sau poate ii bese mintea la un nou "Colectiv", mai usor de aruncat in carca unor "acari Paun"!

14 mai 2018 13:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.