Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deranjat de marja de independență pe care și-a „permis-o” premierul Viorica Dăncilă, președintele Klaus Iohannis ar pregăti înlocuirea forțată a acesteia de la conducerea Executivului.Cum limitele constituționale nu îi lasă prea mare spațiu de manevră, soluția pentru Iohannis ar veni de la...DNA. După modelul Sevil Shhaideh, premierului Dăncilă ar urma să i se pregătească o punere sub acuzare de către procurorii anticorupție care să îi forțeze demisia.

Nu direct, ci prin celebra deja metodă a „decapării” și izolării unor fapte penale din alte dosare, metodă ce a fost propusă de șefa DNA, Laura Codruța Koveși, și în cazul fostului premier Sorin Grindeanu. Odată forțată demisia Vioricăi Dăncilă, președintele Klaus Iohannis ar urma să preia indirect conducerea Guvernului prin intermediul unui premier interimar ales dintre actualii miniștri.

Integral pe România LiberăComentarii

UNFORGIVEN Ieftina miscarea si erodata deja. Nu zic ca doamna ar fi sclipitoare, ba din contra, dar are replica cand nici cu presedintele nu mi-e rusine. PS: Hai sa-i vedem dosarul cu expertiza profesionala a DNA, cam de zero barat !!!

14 mai 2018 15:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.