Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Faptul că Israel a fost țara care a câștigat ediția din 2018 de la Eurovision a fost pe de o parte surprinzătoare, cât și de așteptat, asta pentru că ea avea mulți susținători încă de dinainte de concurs. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil”, Răzvan Ciobanu, nu și-a putut abține părerile referitoare la ceea ce a promovat Netta Barzilai, câștigătoarea din Israel.

Răzvan Ciobanu a explicat faptul că el susține stilul de viață sănătos, nu obezitatea care poate fi o situație medicală gravă. Designerul a explicat că Europa a votat după mjoritate și nu crede că ne identificăm cu o normalitate frumoasă, el preferând reprezentanta Ciprului pentru suplețea și dansul ei.

„Eu m-aș “îngrijora” după votul ăsta de la #eurovision, așa-zisa “diversitate” este (după părerea mea) prost înțeleasă. Europa a votat după chipul majorității. Și cum să vrem să ne identificăm cu o normalitate frumoasă?! Nu mai bine votăm imaginea care ne este mai la îndemână?! Păi să nu votăm o fată care rupe sala în două și nici nu doarme în shaorma cu de toate…votăm un cotcodăcit oligrofen și ne identificăm cu imaginea unei dolofane “nonconformiste”, să nu-mi spuneți că ați votat cu piesa,nu va cred ? De niște ani mă amuz cum se votează toți ciudații,pe principiul că sunt “altfel”. Anul acesta am rezolvat problema! Obezitatea este la putere, boală cea mai răspândită. Să nu vrem să fim mai sănătoși, să ne consolam că suntem “diverși” și că suntem frumoși oricum. Asta era mesajul piesei. Așa că aștept înjurături de la“dolofani” pe principiul că judec. Dar surpriză, am acest drept, mă lupt cu această boală de când mă știu. Și chiar dacă mai pierd câte o bătălie, mă adun de pe jos și o iau de la capăt! Ceea ce va recomand și vouă! Suntem frumoși, dar hai să fim și sănătoși ?!”, a afirmat Răzvan Ciobanu pe rețelele de socializare.

Integral pe Click!Comentarii

gica ,contra Daca va spune ceva Israelul sarbatoreste 70 de ani de la infintare anul acesta !!!!!!!!!!!

15 mai 2018 4:41

Nici una, nici alta. Premiile sunt dirijate si manipulate! Se premiaza temele ce se abat oricat de la norma, cu conditia sa adoarma gandirea si sa nu atinga nici macar cat umbra unui purece nestatornic ideea de natiune, de specific national sau de istorie. Sa ne globalizam macar prin muzica! Sa ne masificam, sa ne uniformizam, dar mai ales sa ne atrofiem cu orice pret afurisitele alea de creiere!

14 mai 2018 13:58

Slabul Ai dreptate Razvane! Lumea asta este asa cum este. Sunt si bune sunt si rele, dar nu inteleg de ce in ultimele decenii se insista - cica pentru a nu discrimina- pe aspectele rele din societate. Sunt corupti, hoti, misei, pungasi, iar statul prin diferite legi incurajeaza aceste aspecte. Sunt diferite boli in societate, printre care si obezitatea sau cele legate de LGBT, iar societatile, mai ales cele occidentale - pentru a nu discrimina- le incurajeaza. Eu nu zic sa-i omoram. Nu! Dar oare nu-i mai bine sa se inteleaga caci prin a descuraja aceste aspecte grave, e mai bine sa recunosti ca de fapt ele sunt accidente ale starii de sanatate si ca mai bine tineretul ar fi educat pentru a nu le propaga-ele avand cresteri continue- si prin promovarea in media.

14 mai 2018 12:38

Grasul Razvane nu te agita stai linistit, ciudatii de care vorbesti sunt multi. Nu stiu dac acei ciudati au evoluat sau tu ai ramas de lume. Si cand vorbesti de obezitate cred ca ar fi bine sa cugeti de doua ori. Este trist ca te crezi cineva, dar.....

14 mai 2018 9:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.