Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Este prea devreme pentru o astfel de decizie“ sau „este prematur“, acestea sunt răspunsurile oficiale oferite în acest moment de toți prezidențiabilii atunci când sunt întrebați despre înscrierea în competiția de la finele anului viitor.

Mai întâi oricum sunt alegerile europarlamentare, un test serios pentru toate partidele. Neoficial însă, se trag sfori, se cântăresc șanse, se fac și se refac strategii, candidații înșiși pregătindu-și terenul electoral. Și formațiunile, mai mari sau mai mici, au început vânzoleala pe scena politică. Cu șanse în acest moment de a-i vedea candidând la alegerile prezidențiale sunt cinci personaje pe care le analizăm în continuare.

Integral pe CotidianulComentarii

v daca nu va convine dictatura PSD+ALDE, imigrati fraierilor. Noi bugetarii angajati pe lipe oricum vom castiga mai mult decat voi la cules capsuni in Spania

13 mai 2018 10:40

Proteste de amploare anuntate pentru azi in Romania si diaspora: Vrem Europa, nu dictatura! Protestul din Capitala va avea loc in Piata Victoriei, de la ora 18:00. Organizatorii anunta si un mars. Numeroase persoane din tara se organizeaza pentru a participa la evenimentul din Capitala. Unde eşti tu Ţepeş, doamne? ca punând mâna pe ei, să-i împarţi în două cete: PSD-işti şi in ALDE-i.

12 mai 2018 9:56

Unde esti tu Tepes, doamne? ca punad mana pe ei, sa-i imparti in 2 cete: in PSD-i si in ALDE-i

11 mai 2018 17:31

v, membru PSD Mereu i-am urat pe cei care au reusit in viata: s-au casatorit cu femei, au facut facultati, unii au afacerile lor, etc. PSD imi ofera posibilitatea sa ma razbun pe ei. Ador cand PSD ia de la mediul privat ca sa dea despagubiri detinutilor din penitenciare, asistatilor sociali, bugetarilor, celor cu pensii speciale de zeci de mii de euro! Forta PSD!

11 mai 2018 15:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.