Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nu poate trece neobservată activitatea tot mai susținută a corului de femei din PSD. Parcă respectiva formație s-ar pregăti din ce în ce mai înfocată pentru o nouă ediție, faza județeană, a unui resuscitat și grotesc Festival Național „Cântarea României”.
Doamnele în cauză, componentele corului, fie că se cheamă Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Gabriela Firea, Rovana Plumb, nu pierd nici o ocazie să interpreteze tot mai frecvent în spații publice fie Aria calomniei, fie fragmente din Lăsați-mă să-l cânt.
Asta după ce și-au făcut și au depășit planul în a-l elogia, tămâia, sanctifica pe Liviu Dragnea. El Lider Máximo. Condamnatul penal cu condicuță care le-a dat funcții și le-a asigurat expunereapublică. Totul în pofida faptului, sau poate tocmai fiindcă respectivele inse au studii universitare precare pe la universități prost cotate, trecut profesional zero, că sunt fie foste secretare, fie foste profesoare suplinitoare pe la școli generale modeste din orășele sărace, fie foste cititoare împiedicate de prompter pe la televiziunile familiei Voiculescu. În Republica Română Dragnea nu mai e la modă școala, până și miniștrii Educației, de la Liviu Pop-Genunche la Valentin Popa-Pamblică sunt niște agramați, ci doar apartenența la PSD și fidelitatea față de Liviu Dragnea, el însuși repetent pe vremea când și-a făcut cu greu niște studii universitare aproximative. Dragnea trebuie slăvit pentru darurile făcute în beneficiul lor personal și al lui propriu, însă în detrimentul țării, iar respectivele coriste o fac din tot sufletul, parcă mai abitir decât îl elogiau odinioară pe Nicolae Ceaușescu tovarășele cu coc și costume negre gen Suzănica Gâdea, Aneta Spornic sau Alexandrina Găinușe.
Sus-menționatele doamne, cărora în ultimele zile li s-a alăturat glorioasă o anume cetățeană Diana Tușa, cea care a făcut tumbe și din mare fostă liberală s-a metamorfozat în social-democrată veghetoare la respectarea dreptului la liberă exprimare prin calomnii, injurii și limbaj neacademic al doamnei PDG al TVR, Doina Gradea ( Adrian Năstase o avea pe mătușa Tamara, Liviu Dragnea o are pe tușa Diana!!!) o apără fie pe doamna Viorica Dăncilă, premierul celui mai dezastruos guvern din istoria post-decembristă a României, fie pe domnișoara Irina Tănase, a cărei onoare, pentru a nu rămâne nereperată, are și un preț pe cinste. Nici mai mult, nici mai puțin decât 500.000 de euro.
Doamna Rovana Plumb, ale cărei origini se cuvin căutate mai departe în istorie, nu la Gâdea, Spornic sau Lina Ciobanu, ea fiind un alter-ego al Anei Pauker, îi cere președintelui Iohannis să nu se bage în treburile guvernării. Asta ca și cum coaliția PSD-ALDE ar fi câștigat la licitația publică din data de 11 decembrie 2016 dreptul de a lua România în locație de gestiune și de a o la dezastru din cauza incompetenței crase a doamnei Viorica Vasilica Dăncilă și a grandomaniei maladive a lui Dragnea.

Integral pe Contributors.roComentarii

@ Hai, ca esti dereglat! Serios? Era mai bun basismul, apoi iohanism-sorosismul?! Ba, voi confundati rau de tot borcanele! Comunismul romanesc a trecut de la faza bolsevica (internationalista) la cea nationala inca de pe vremea lui Dej, care a eliminat nucleul bolsevic, format din alogeni, straini de neamul romanesc, si a obtinut de la Hrusciov plecarea trupelor sovietice din Romania. Ceausescu, dincolo de greselile sale. unele grotesti, a fost un nationalist fervent. Adevaratii comunisti voiau revolutia mondiala si guvern mondial, exact ca si globalistii actuali, intre care, la loc de frunte se inscrie si Soros. Frazeologia este usor diferita (neomarxista), dar esenta este riguros aceeasi! Dupa cate inteleg eu, hulitul Dragnea este dezagreat la Bruxellul domului Juncker (prieten la catarama cu domnul Soros) tocmai pen'ca stramba din nas ia idealurile globalist-neomarxiste. Culmea e ca nici Israelul nu anchieseaza, asa ca analizeaza si prin aceasta cheie vanturarea lui Dragnea pe la Jerusalim. Daca stii politica si istorie, te pishi pe simpatiile sau antipatiile idiotilor si analfabetilor ce se cred atotstiutori, fara sa fie in stare sa argumenteze, dar injura cu sarg si cu talent !!!

11 mai 2018 13:51

Hai, ca esti dereglat ! @Contributori obsedati . Asti un vechi anti fesenist care a adoptat varianta ALDE care e in fond o varianta PSD !

11 mai 2018 13:08

Prezent "In republica Romana Dragnea nu mai e la moda scoala ". Exceptional articol !

11 mai 2018 12:39

Contributori obsedati! Bai idiotilor, partea sanatoasa la cap a boborului ruman (care e mult mai mare decat va imaginati voi) tace, observa si trage concluzii. Personal, sunt un vechi antifesenist, de extractie liberala prin nastere. Ca urmare, n-am votat si nu voi vota direct cu PSD-ul cel putin atata timp cat mai am macar varianta ALDE. Nu pot sa nu observ ca PSD face greseli multe si marunte. Ceeace fac insa dreptacii lui peste prajit impotriva interesului national, mijloacele murdare de tip Iohannis si DNA pentru a pune mana pe putere, recurgerea la neomarxismul sorosist, mult mai periculos decat bolsevismul prin subtilitatea tehnicilor si mijloacelor tehnologice de propaganda, dar mai ales prin turbarea inepta a tinerilor propagandisti sau a asa zisilor ziaristi analfabeti, tot acest "cor" sorosisto-ionahhist, este resimtit de bobor drept o cacofonie stridenta, puturoasa si antinationala. Asa ca, idiotilor, puneti-va pofta in cui si inarmati-va cu rabdare pana va reuseste perpetua lovitura de stat la care sunteti ]mpinsi din exterior, sau pana cand acestia pun piciorul in prag si trimit aici trupe. Si nici atunci nu puteti fi siguri!

11 mai 2018 12:30

Lingaul Mircea draga am impresia ca ti-a placut mai mult corul din PDL si PNL dar atunci si probabil si acum ai preferat corul de putori disciplinate si ai dreptate ale erau mai bune!!Linge in continuare cum stii ca trebuie !!

11 mai 2018 10:57

VAI DE CAPUL TAU ! Text penibil scremut pe marginea santzului - unde scuipa semintele disperarii si-si dau poalele peste cap de suparare ca-au ramas pe margine - PNL/Johanis/adunaturile cioloskakacioase, si alte lighioane respinse la vot, de Poporul Roman. Haimanalelor, aveti de asteptat inca cca. 3-4 mandate, sa ajungeti si voi cu un picior (copita) la Putere. Sau, vesti dispare in groapa politicii, precum PNTCD si Partidul Comunist. Succesuri !

11 mai 2018 10:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.