Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ultima sentință produsă de majoritatea păzitoare a onoarei pesediste din așa-zisul Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării e demnă de Turcia lui Erdogan, România lui Dragnea sau Țara de Kuty a lui Arghezi, tărâmul delirului normativ, unde Pitak este președinte, guvernator, rege și unic legiuitor. Klaus Iohannis a fost condamnat la 2.000 lei amendă pentru această frază: „Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA”. Dălcăucii PSD au constatat că: „Utilizarea termenului «penali» de către președintele României, Klaus Iohannis, reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate a (sic!) persoanelor care se află în procedură judiciară fără a fi condamnați”. 

Ca să afirmi așa ceva, trebuie, întâi de toate, să posezi definiția termenului incriminat. Ce înseamnă „niște penali”?

Răspuns: nimic. Cuvântul penal în limba română nu este ca polițist, care poate fi adjectiv (film polițist) sau substantiv (polițist în misiune), unicul său rol este acela de adjectiv: proces penal, cod penal, faptă penală. Penal ca substantiv nu există. Niște penali înseamnă tot atât cât niște kuți, locuitori ai arghezienei Țări absurde.

Integral pe RepublicaComentarii

Sictirescu Mircea Nica, sudiile comuniste de la Stefan Gheorghiu te-au facut cumunist pe veci. Si-n flacile iadului vei predica doctrina marxist-leninista pisha-m-as pe fata ta de bolshevic pestifelic.

11 mai 2018 9:47

Adevarul Dimpotriva, CTP devine tot mai taios. Sobolanii bolshevici ca acest Doru fac spume.

11 mai 2018 9:30

Doru CTP, tare rau ai ajuns, esti jalnic.

10 mai 2018 16:59

CTPBulache Fortu inteligent spus și cu injuraturi bine simțite!

10 mai 2018 16:50

alupigus @CTPB , nu vezi excelenta ca toata lumea i-o da prin gura ? Chiar toti sunt prosti ? Nu te inteleg ce motiv ai sa i-o sugi !

10 mai 2018 13:14

CTPB Un bou posteaza in fiecare zi de cate ori poate. Sigur boul se va trezi sa-mi raspunda si mie. Ma kakat in ploaie sau in hazna cum zice florin, tu nu vezi ca nu te baga nimeni in seama. Odata pe saptamana sau chiar luna iti mai dau si eu peste gura aia plina de kakat. Esti un anlafabet asa cum sunt foarte multi. CTP v-a aratat acest lucru si va deranjeaza. Nu stiu de ce s-a pus el sa vorbeasca unor analfabeti despre substantive, adjective cand voi cei ce va adapati din hazana sunteti analfabeti

10 mai 2018 13:09

Sicterescu Un idiot bolnav de ura ! Asta a ajuns CTP ! Sictir !!!

10 mai 2018 12:31

Florin cu floci pe creier, catzelus cu cuc al lui CTPulea, paznic gurist al Cotroceilor Doamne cum mai sar mancatorii de caca nazist sa se apere intre ei!

10 mai 2018 11:57

florin Bai alu-pingus, ce-ti mai pute gura cand vorbesti. Scoate-o din hazna ce naiba, spala-te si tu, fii om nu javra.

10 mai 2018 11:39

alupigus Ce tupeu are sontorogul asta imbecil !

10 mai 2018 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.