Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Este normal că nu mă bucură aceste lucruri, dar, în acelaşi timp, am ajuns la concluzia că trebuie să-i lasă să vorbească, pentru că dacă nu au alte lucruri legate de guvernare, legate de obiective majore, îşi caută lucruri mărunte, să arunce cu noroi în anumiţi oameni, pentru că aşa au fost învăţaţi. Eu merg mai departe, încerc să ignor toate aceste lucruri şi de multe ori când îi văd aşa de înverşunaţi pe lucruri atât de mărunte, îmi dau seama că merg pe direcţia bună", a spus, la România Tv, Viorica Dăncilă, întrebată dacă nu o deranjează faptul că se spune că este "omul lui Liviu Dragnea"."Nu pot să spun că anumite lucruri trec impasibil pe lângă mine. Nu! Sunt anumite lucruri care într-adevăr mi se par..., nu-mi vine să cred că cineva poate gândi aşa. Dar, în acelaşi timp, caut să-mi păstrez echilibrul, am o datorie, sunt premierul României şi trebuie să fiu un om echilibrat şi să încerc să ignor anumite lucruri", a menţionat premierul.

"Atunci când am devenit premierul României mi-am propus ca acest mandat să-l duc la capăt şi tot ceea ce am promis să devină realitate. Şi atunci, de fiecare dată mă gândesc la ceea ce am promis şi la faptul că nu trebuie să dezamăgesc. În momentul în care voi dezamăgi, acest lucru cred că va fi cea mai mare lovitură pentru mine. Nu vreau să dezamăgesc, de fiecare dată mă gândesc că trebuie să merg mai departe, nu mă uit niciodată înapoi şi mă uit spre viitor şi spre ceea ce trebuie să fac"


Comentarii

Gicu Esti o MOMAIE, nu premier. Ignori, fiindca nu intelegi nimic. La Romania TV, tot dupa foi ti.ai citit cuvantarea? N.ai fost in stare sa profesezi meseria de petrolist, ai trecut la catedra ca puteai sa.ti scrii lectiile acasa si sa le citesti la elevi,...dar nici acolo n.ai facut fata si te.ai bagat in politica...ca sa citesti ce.ti scriu altii. RUSINE - DEMISIA, daca ai putin bun simt!

1 mai 2018 18:33

analfabeta Dancila esti proasta Romaniei nu premierul Romaniei..

1 mai 2018 16:00

Bert Ruiter Măi femeie, tu nu ești premierul țării, ești secundarul țării, premier e stăpânul tău Liviu Nicolae Dragnea, mânca-i-ai coaiele! Tu sărmană paparudă, nu ești decât o marionetă, o fantoșă, nimic altceva.

1 mai 2018 15:57

@ 1 mai 2018 10:26 nae sugipula!

1 mai 2018 15:32

Viorica Paduchi-Lati Dancila Paduchila, programul votat de romani continea gratierea penalilor? Fututi mortii ma-tii de handicapat bolshevic!

1 mai 2018 13:01

sportistul de deservici Exact asa mai Latila& Moshe ! Daca trebuie, se ignora orice, pt ca Programul de Guvernare VOTAT DE ROMANI sa fie pus in opera ! ALUPIGUS !!!

1 mai 2018 10:26

Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD As fute-n cur un imbecil. v, unde esti?

1 mai 2018 0:28

Viorica Paduchi-Lati Dancila Sa ignor de exemplu regulile gramaticale, cooperarea cu presedintele, etc.

30 aprilie 2018 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.