Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Vizita în Israel a preşedintelui partidului de guvernământ, Liviu Dragnea, însoţit de premier şi de ministrul de Externe, ridică multe îngrijorări. Câteva din ele au fost semnalate de preşedintele Klaus Iohannis, ce a denunţat secretomania pregătirii vizitei.

Preşedintele are dreptate să susţină că o vizită în străinătate, cu atât mai mult într-o ţară cu probleme extrem de delicate, se pregăteşte din vreme, prin colaborare strânsă între preşedinţie şi guvern. Pesemne că Liviu Dragnea se preface că uită că principalul rol în înfăptuirea politicii externe îi revine preşedintelui României. Inclusiv în controversata problemă a mutării ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim (agreată de SUA şi, de două zile, de Cehia), guvernul face pregătirile tehnice, administrative etc., dar decizia o va lua preşedintele României - aşadar, nicidecum preşedintele partidului de guvernământ. Faptul că Liviu Dragnea ar vrea să fie simultan şi preşedinte de partid şi preşedintele României arată cât de mult îi datorează mentalităţii ceauşiste.

Integral pe AdevărulComentarii

ADEVĂRUL @Elena Ionel: Cf. proiecţiilor noastre EURO-onirice, că în "constituţie" ne băgăm poolla oricând / la foc automat! Cu respect, "redacţia"

30 aprilie 2018 9:01

Cat de jos a coborat PSD... Ba chiar şi pe mine însumi m-s fute-n cur, dar nu (prea) ajung - n-aveti vreo soluţie la frământările mele?

30 aprilie 2018 8:56

Cat de jos a coborat PSD... Scroafa de Merkel îşi trage gazul la jumătate de preţ şi EURO-iobagii de-alde mine plătim diferenţa As fute-n cur un #rezistac LGBT-ORL-USR-TFL

30 aprilie 2018 8:52

Cat de jos a coborat PSD... Azi am platit o facura la gaz cu 25% mai mari decat acum 1 an. As fute-n cur un postac P$D.

28 aprilie 2018 22:44

alupigus Dragnea are pula mare si linge fundul Israeului. Va vinde tot si ce nu va putea vinde, va distruge. Si romanii il vor vota din nou. De ce? Pt ca poate.

28 aprilie 2018 22:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.