Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sigur, putem continua ca până acum. Putem să ne amăgim că felul oribil de a face politică al celor care au ajuns să ne conducă este aşa cum ar trebui să fie făcută politica, pentru că ei au câştigat.

Putem lăsa ca agenda publică să fie impusă şi de acum încolo de televiziunile construite pentru a apăra interesele unor corupţi dependenţi de foarte mulţi bani obţinuţi cât mai uşor din contracte cu statul. Putem să despicăm firul în zece pentru alţi câţiva ani despre motivele pentru care nu sunt în USR sau în PNL. Despre ce şi cum ar fi trebuit să fac în trecut. Despre greşelile mele din timpul campaniei electorale. Sau dacă ar trebui să candidez sau nu şi când ar trebui să o fac. Putem să ignorăm că nepotismul, corupţia, populismul deşănţat şi adesea incompetenţa s-au transformat în calităţile principale ale celor care ne reprezintă nu numai aici, dar şi la Bruxelles. Că poziţia României şi sute de miliarde de euro sunt în joc, iar noi continuăm să ne batem joc discutând despre tot felul de subiecte irelevante.

Integral pe AdevărulComentarii

@ 27 aprilie 2018 11:49 Băi pișatule, mai bine fă tu o gargară cu căcat. Cu respect, Paulus

27 aprilie 2018 11:58

gargara cu urina Bai Cioros, ia urina in gura si tine-o acolo pana implinesti 80 de ani. Ca si nen-tu Werner, cum deschizi gura, fleosc cu mucii-h fasole!

27 aprilie 2018 11:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.