Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii publice in urma refuzului premierului Dancila de a participa la intalnirea de la Cotroceni.

Declaratiile presedintelui:

”Ar fi trebuit să am o întâlnire cu doamna Dăncilă. Acea întâlnire nu s-a mai ținut, dar asta nu are nicio importanță și nu schimbă cu nimic lucrurile pe care intenționam să le comunic românilor. Asupra acestor chestiuni m-am mai exprimat și vreau să repet două lucruri. Rolul BNR este unul foarte clar determinat și calitatea sa este independența ei față de voința politică, Guvern și alte autorități ale statului. Este foarte evident că PSD chestionează acestă independență. S-a putut vedea în declrațiile unor personaje din conducerea PSD. BNR nu poate fi acaparat politic de PSD, trebuie să rămână independent”

”A doua chestiune: este de dorit ca politicile BNR și cele ale Guvernului să fie într-o măsură rezonabilă corelate. Pentru că nu s-a întâmplat acest lucru, am dorit să mediez. Doamna Dăncilă nu a înțeles acest lucru”

”În Constituție, în deciziile CCR, practica politică din România, este nevoie de o consultare instituțională între premier și președinte. Pe 29 ianuarie 2018 doamna Dăncilă depunea jurământul. Asta înseamnă nu doar că se respectă ad-literam Constituția, și că se respectă principiul colaborării loiale, în interesul României”

”Doamna Dăncilă nu face față poziției de premier. Solicit public demisia doamnei Dăncilă”Comentarii

Dragan Giuric Cum pu-la mea voi sunteti in UE si noi nu!? Cu niste dobitoci inculti ca doamna cu stadionul Rapid si Giulesti din 20-20

1 mai 2018 14:57

@ 29 aprilie 2018 12:28 (2) Oricum am privi lucrurile, azi toate speculațiile despre ocultismul mondialist sau sorosist nu au nici o susținere consistentă, iar teoriile incredibile care se pun la baza susținerii lor sunt mult prea șubrede, iar în consecință imposibile. Faimoasa democrație americană a fost îmbrățișată de cele mai dezvoltate economic și democratice state ale lumii, iar democrația respectivă funcționează pe baza unor principii sănătoase și eficiente în care corupția politică și cea socială au fost mult diminuate fără a fi fost extirpate complect. La noi în România, leprele politice au tot interesul în schilodirea justiției și întârzierea aplicării democrației de tip american, tocmai pentru a-și putea face mendrele și a deveni nababi călcând legile-n copite fără nici un fel de scrupule. Plebea e aburită cu lozinci patriotarde împuțite despre imperialismul și colonialismul american sau european, plebe care e tot mai săracă pe zi ce trece, iar leprele politice tot mai prospere. Numai bine!

29 aprilie 2018 21:19

@ 29 aprilie 2018 12:28 (1) Prietene, documentele și informațiile istorice precise de necontestat despre revoluția bolșevică or fi existând ele, dar tu nu ai cum să știi sigur dacă sursele tale de informații care au menționat acele documente și informații la rândul lor sunt sigure de acest fapt, iar faptul în sine e real din toate punctele de vedere. Speculațiile despre conspirațiunea magnaților potentați ai acelor vremuri pentru a acapara țări sunt incredibile și scara la care ar fi fost organizate ele e utopică. Evoluția istoriei de atunci și până-n zilele noastre era inevitabilă, iar toate evenimentele care au avut loc își au propria justificare reală. Problema e mult mai simplă. Toată tevatura teoriilor tale e pusă-n discuție numai pentru a susține sorosismul ocult inexistent azi, iar tocmai din această considerație, teoria ta nu stă în picioare. Iar azi, marile contracte comerciale sau militare între țări, au ca punct de plecare cel mai înalt nivel al administrațiilor acelor țări, de regulă dar nu în totalitate.

29 aprilie 2018 21:19

Lapushneanu Multi postaci mai are P$D. Multi, da' prosti!

29 aprilie 2018 15:53

@@ Este, desigur, si acesta un punct de vedere, comod de inteles si de acceptat, dar despre ce iti spun eu exista documente istorice si informatii precise, de necontestat. Ca nu li se face publicitate este cu totul alta problema. Ar fi stanjenitor pentru unii domni. Si sa stii ca jocurile astea cu uite comunismul, nu e comunismul sunt mult mai complexe, au tinte multiple si cu bataie foarte lunga. Lenin a fost ajutat si de Germania, care vrea sa scoata Rusia din primul razboi mondial ( a si reusit), iar Administratia americana si bancile evreiesti aveau interese economice enorme in Rusia. Ca aceste interese erau satisfacute si printrun compromis ideologic, ii durea in basca pe americani de ce faceau Lenin si Stalin cu mujicii, mosierii sau intelectualii din Rusia. Istoria revolutiei bolsevice este una chiar comica. Atunci cand Lenin a descins din vagonul plumbuit din Germania, nici nu stia prea bine ce se intampla la Sankt Ptersburg. Terenul pentru revolutie fusese deja pregatit de serviciile straine, germane si americane, englezii nefiind nici ei straini de chestiune. Cand comunismul a inceput sa-si arate coltii si in America, a fost inventat senatorul John McCarty, dupa care s-a revenit, fireste, la faimoasa "democratie" americana.

29 aprilie 2018 12:28

@ 28 aprilie 2018 20:34 Prietene, exagerezi. Chiar mergând până la admiterea prin absurd că Lenin și-a clădit doctrina lui idioată cu banii milionarilor americani de sorginte politică, speculând la maximum basmele tale, actualitatea și teoriile tale despre ocultismul lui Goorge Soros și balivernele despre conspirațiunea mondialistă despre ăia iluminați cu opaițul, fantasmagoriile astea sunt imposibile în contextul actual, iar motivele sunt serviciile secrete puternic organizate și competente și armatele fiecărui stat în parte. Sărmanul boșorog Soros e mai mult mort decât viu, iar ăilalți din clanurile cu averi formidabile, chir și-n ipoteza c-ar încerca să conspire la scară planetară, sunt impotenți din toate punctele de vedere. Istoria ocultă și ascunsă pe care te lauzi c-o cunoști, e umflată cu basme de niște căpățânoși cu pretenții de savanți, care au ridicat mania speculației la absurd. Iar dacă sursa ta de inspirație sunt teoriile incredibile pline de fecale de pe You Tube realizate în toate limbile, atunci ești un naiv formidabil. Orice speculație rezonabilă care poate fi eventual demonstrată cât de cât nu e mare brânză și poate fi eventual discutată, dar basmele ălea cu repilieni, iluminați și alte creaturi utopice sunt la mintea idioților. Ciao!

29 aprilie 2018 7:30

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Paulus sugacile, te fut în gură și în cur, apoi mă cac în pizda mă-tii, imbecilule cretin ce ești tu. Vaca de mă-ta sărmana, mai bine făcea o balegă în locul tău, dar s-a încăpățînat să te facă pe tine, balegă cu ochi. Cu respect, sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, prooroc sfînt cunoscut și ca Elia Tișbita.

29 aprilie 2018 5:13

Ion Pop · Administrator IT la Independent Ba să i-o lingi lu' (alde) mă-ta globalizda-muizda - ia beşi d'acilea că mă inervezi şi te sparg la EURO-fose(-le nazale) şi la (anti-)sept!

29 aprilie 2018 0:18

@ 28 aprilie 2018 14:52 (n) Ba io o sug mai bine! Şi am şi ceva mai multă vechime decât EURO-bulangii LGBT-ORL de teapa Dvs. - ia hai muie & siktir!

29 aprilie 2018 0:14

Ion Pop · Administrator IT la Independent Da', dar eu o sug mai cu abnegaţie & entuziasm decât tine, şi în plus umblu cu "parteneru" şi să "adoptăm" niscaiva POPO-copii, ca să-i "educ" sexual (printre EURO-booci, n.m.)!

29 aprilie 2018 0:11

@ 28 aprilie 2018 14:52 (n) (unde n ia valori de la 0 la 0 barat, n.m.) - şi io, şi io sug EURO-poolla & #REZIST!

29 aprilie 2018 0:08

Ion Pop · Administrator IT la Independent sug EURO-poolla & #REZIST!

29 aprilie 2018 0:05

@16;38 si 16;39 Amice, tu respingi informatiile pe care le dau eu pe motiv ca "nu crezi" si e "imposibil ca"! Nu numai ca e posibil, dar e si adevarat. Presedintele american W. Wilson i-a donat lui Lenin din fondurile presedintiei americane 20 de milioane de dolari, care inseamna, la valoarea actuala, cam 20 de miliarde, pentru a asigura succesul revolutiei bolsevice. Alte 20 de milioane de dolari la valoarea de atunci i-au fost date lui Trotzky de catre socrul sau, bancher evreu de pe Wall Street, ca sa creeze Armata Rosie. A existat un cartel de banci de pe Wall Street, din care facea parte, intre altii, si bunicul familiei Bush, care finanta guvernul bolshevic si ii sustinea interesele pe plan international. Compania Standard Oil a lui Rockefeller a preluat industria sovietica a petrolului si exporturile acesteia. Alte companii americane au dezvoltat energetica sovietica si constructia de tractoare, cu care Stalin a produs tancuri. Hitler se destainuia generalului finlandez Mannerheim ca nu si-a putut imagina ca Uniunea Sovietica a putut fabrica atatea tancuri !!! Erau, practic, americane! Iar Hitler avea ceva servicii de informatii ... Nu-mi permite spatiul sa-ti mai dau exemple, dar fii sigur ca istoria adevarata nu este afisata pe toate gardurile si pe toti peretii WC-urilor publice. Auguri!

28 aprilie 2018 20:34

@ 28 aprilie 2018 14:52 (2) Puterniciii potentați financiari ai lumii, oricât de tartori ar fi ei sau familiile lor, nu-și pot organiza nimic la scară planetară, tocmai pentru că-n timpurile noastre fiecare stat își are propriile servicii secrete devotate plus armatele statelor respective, așa că e imposibil să existe un control conspirativ mondialist ocult sau de altă natură. Despre istoria antică a religiilor creștine, timpurile străvechi de acum două sau trei milenii, ne-au transmis legendele și pildele despre principalele personaje biblice, care au existat dar nu au fost demiurgi sau zei, ci oameni mai luminați la cap ai acelor vremuri, filozofii acelor vremuri care însă au avut impresia că au oarece har divin, iar divinul în acele timpuri se putea foarte ușor interpreta, din cauza inculturii oamenilor și a naivității lor. Eu prefer știința care explică și a demonstrat parțial teoriile cosmogonice, tocmai pentru că are un puternic suport sau bază reală demonstrată. Numai bine!

28 aprilie 2018 16:39

@ 28 aprilie 2018 14:52 (1) Amice, cunosc binișor istoria lumii, dar nu pe cea ocultă sau speculată după teorii imposibile. Noi am mai făcut polemică, dar principalele tale argumente despre apariția bolșevismului finanțat de americani, e un basm imposibil din toate punctele de vedere. Speculațiile tale pot fi eventual susținute searbăd de inexistența serviciilor secrete ale fiecărui stat la vremea respectivă, deși sunt convins că or fi existat unele servicii ce-i drept prost organizate și fără personal de elită la acele vremuri. Însă odată cu focarele celor două războaie mondialiste, au apărut unele servicii secrete statale ceva mai bine organizate, care s-au perfecționat cu timpul. Ocultele dacă ele or fi existat cu adevărat după terminarea celui de-al II-lea război mondialist, nu-și mai puteau face mendrele așa cum speculezi tu atât de savant, iar acum în timpurile noastre acele Oculte dacă or fi existând, deși eu mă îndoiesc serios, sunt puse în imposibilitatea de a conspira la scară planetară. Dar entuziasmul cu care îți expui același basm e lăudabil, însă e eminamente imposibil din toate punctele de vedere.

28 aprilie 2018 16:38

Gicu Ptr cretinii de PSD.isti care tot spun ca Presedintele nu poata sa demita pe Dancila. Nici n.a spus ca o demite, ci a cerut public demisia ei, numai ca ea, ca orice PSD.ist este prea nesimtita ca sa.si dea seama ca este incapabila.

28 aprilie 2018 15:39

Gicu @@Doru@@ ...cred ca esti deranjat la creier,. Tu stii ce borbesti? De ce nu.ti iei zilnic doctoriile, ca sa poti sta linistit...

28 aprilie 2018 15:32

@@ Amice, si eu iti recomand sa citesti mai multa istorie adevarata, nu pe cea oficiala, care e scrisa, convenabil lor, de către invingatori, sau de către oficinele lor de propaganda. Pentru aceste oficine este cel mai simplu lucru din lume să bată toba că tot ce nu vine de la ele ține de teoria conspirației. Ori tocmai această tehnica de manipularie constituie conspirația însăși! Nu te lăsa orbit de simpatii sau de antipatiile de moment! Talmudul, de exemplu, - a vorbi critic despre el nu înseamnă a fi antisemit, deoarece sunt foarte multi evrei luminati, care nu ar dori sa existe acest monument de spiritualitate întnecată al iudaismului! Este o scriere a urii rasiale si religioase extreme, o barbarie chiar. Despre Biblia ebraică, în schimb, nu se poate vorbi decat cu respect și dorintă de a intelege snsurile sale profunde! Sanatate!

28 aprilie 2018 14:52

@ 28 aprilie 2018 9:00 Măi nea Talmudule, iar ai apărut cu teoria aia a chibritului? Nenicule, degeaba te scremi să convingi lumea cu enormitățile alea, toate argumentele tale constipate sunt atât de ambigue șî se contrazic formidabil între ele, în ciuda antipatiei pe care o ai la adresa sasului de la Sibiu care e președintele țării. Ai rămas la fel de îndoctrinat cu teoria aia ocultă a sorosimului mondialist utopic imposibil din toate punctele de vedere logice. Las-o baltă nenicule, că nu mai ține, poate s-or mai găsi câțiva fraieri dintre plebe care să pună botul la basmele tale, dar oamenii cu mintea limpede și care au propria capacitate de discernământ rațional și logic nu mai pot fi prostiți cu inepțiile tale formidabile prezentate ca pe o conspirație mondialistă fantasmagorică. Îți recomand să încerci să te trezești la realitate. Să fii sănătos!

28 aprilie 2018 13:30

Ion Grigore Este adevarat : Soros, Statu Paralel,Bancile Comerciale, Multinatzionalele,BNR-ul si Presedentzia sunt vinovate de cresterea inflatzie, a ROBOR-ului, a deficitului bugetar si devalorizarea Leuilui...Nu-s de vina guvernantzii incompetentzi PSD+ALDE (3 guverne intr-un an)...care dau Ordonantze si Legi sa vada ce se intampla fara a prevedea si face studii de impact dinainte...fac experientze pe noi si economia Romaniei... Pentru ei important este sa calareasca justitzia si sa subordoneze institutziile de fortza ale tzarii...si sa stea la putere pana in 2040...

28 aprilie 2018 12:14

Catre bolshevicii de dreapta Castigati si voi alegerile cu program de guvernare ca al nostru si mai vorbim. Prostiti-i si voi pe cei multi si fara carte daca puteti.

28 aprilie 2018 10:13

Moarte Psd_ului Bai iodiot de @Sandu ma-ta numi pe tine te are boule,,,sau esti un postac imputit de Psd-ist ca Dancila analfabet,,vezi ce atributii are presedintele jegule,,,apoi scrie cacaturi pe aici,,

28 aprilie 2018 10:00

@Ion Pop Mah idiotule, te tot dai tare pe aci in materie de istorie si politica! Mah cretinule, globalismul si sorosismul reprezinta editia a doua revazuta si adaugita a bolshevismului. Comunismul inventat de Marx si Engels (de fapt de entitatile Illuminati care au "copt" si revolutiile franceza si de la 1848) avea drept scop revolutia mondiala si, implicit, guvernul mondial. De aia si cantau in draci "Internationala". Lenin a zis "stati, baieti, ca revolutia putem sa o face mai intai in Rusia, care e veriga slaba". "Bravo" au strigat marii bancheri evrei de pe Wall Streeet si presedintele american Woodrow Wilson, care au pompat miliarde de dolari in marea revolutie bolshevica, apoi in economia bolsevica pentru a putea exploata apoi enormele resurse ale Rusiei. La vremea respectiva, la noi exista micutzul Partid Comunist DIN Romania, in care nu gaseai picior de roman. Dej, Ceausescu si liderii pesedisti pe care ii nominalizezi tu reprezinta comunismul, apoi socialismul NATIONAL, care au aparat si apara notiunile de patrie si natiune. Sorosismul este de sorginte neomarxista, militeaza pentru guvern mondial si dizolvarea natiunilor intro turma globala, dominata de mafiotii supremi ai planetei. Pricepi, idiotule? Cei care gandesc ca tine sunt neobolsevici sadea, infinit mai cretini decat comunistii de rand de pe vremuri, care macar credeau in idealul dreptatii sociale, cu care erau manipulati. Pe voi va manipuleaza Soros cu ideea simplissima ca Dragnea e penal. O fi,si chiar este, dar Iohannis nu e?

28 aprilie 2018 9:00

Sandu Acum doi ani am sperat ca se va schimba ceva in ROMANIA si s-a schimbat.Avem un presedinte care nu face nimic pentru tara. Dar cel mai rau este ca nu-i lasa nici pe altii sa faca cate ceva.Cred ca a fost impus in acest post tocmai pentru asta si executa comenzile primite.PANA CAND? Am multa experient de viata si stiu ce spun.

28 aprilie 2018 8:06

Analfabeta Dancila Bravo Iohannis arata-i puscariasului Dragnea ca tu esti președintele țării nu el un penal,se vedeti si voi români cum comunisti-Psd-isti trimit imputiti de postaci sa îl atace pe Iohannis,iei prin asta cred cs români ii sustin,gresit din contra in fut in gură pe Psd-isti ,prin frauda au câștigat alegerile.moarte Psd-ului.

28 aprilie 2018 6:28

Cosmin PAMFLET ...”Vorbeste lumea, prin targ, caci ”tovarasa” profesoara Carmen se cam duce pe la baieti. Nazistul, nu prea este barbat, nu poate s-o controleze pe Carmen, dar se razbuna pe romani”

27 aprilie 2018 23:29

Closet CHECHERON Băi Iohannis, nici nu știi cât de mic începi să fii !!!!

27 aprilie 2018 23:13

Doru Acest scandal, provocat de către NAZISTUL de Iohannis, are menirea de a distragea atentia de la ”sentimentele” lui Iohannis, exprimate public de el, vis-a-vis de evrei. Lui Iohannis ii pare rau ca s-a dat de gol. El, impreuna NAZISTII lui doresc sa perfectioneze planul lui HITLER ! Un om, asa de otravit, pana peste saturatie, nu are ce cauta in fruntea tarii. DEMISIA IOHANIS !!! IOHANNIS PUI DE NAZIST !!!!!!

27 aprilie 2018 23:07

Avram Iosif Președintele Asociației Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin, s-a declarat îngrijorat de afirmațiile lui Klaus Iohannis în care președintele face aluzie la "negocieri secrete cu evreii”.

27 aprilie 2018 23:01

Moarte-Psd-ului Si-a trimis imputiti si jegurile de penali Psd pe gunoile de postaci sa îl atace pe Iohannis,,,hmm de tigani imputiti de români

27 aprilie 2018 22:44

Adrian Dobre sa piara in chinuri

27 aprilie 2018 21:47

Adrian Dobre De fiecare data cand platesc la benzinarie, la magazin, etc preturile marite aduse de P$D ma rog ca postaci imbecili ca v, Ionut, Doru si alti sobolani pestifelici

27 aprilie 2018 21:47

Declarația președintelui cu privire la demiterea madamei premier e numai o opinie personală, care nu se poate materializa, dar este o opinie corectă. Președintele prin prerogativele funcției sale se poate opune unei propuneri de desemnare de premier, dar nu poate demite un premier în funcție. Dar președintele poate dizolva un parlament care a luat-o razna și poate declanșa alegeri anticipate, unde PSD și Alde vor lua o muie formidabilă de la electorat, iar partidul microscopic ALDE are șanse să nu mai intre-n cocina legislativă, iar PSD-ul chiar dacă poate va mai intra în cocina legislativă, va avea undeva între 5 și 10 procente de reprezentare a turmei de boi și vaci care o să-l voteze în continuare mugind. Deși perspectiva alegerilor anticipate e una cu șanse mai mici de a se materializa, nu e exclusă. Problema e ca atât legea referendumului național cât și legea electorală să fie în așa fel enunțate încât să poată facilita cea mai optimă și democratică procedură de reușită, pentru că fiecare turmă de grohoitoare politică s-a jucat cu legile după bunul plac, numai pentru a-și face mendrele împuțite,exemplu PDL și modificarea legii referendumului cu validare numai cu prezența la vot a minim 51% din tot electoratul aflat pe listele electorale, iar legea electorală a fost modificată de atâtea ori în mod scabros și scârbos încât mi-e silă să mai dau exemple, pentru că leprele politice ale turmelor politice la fel au abuzat de poziția lor de moment modificând aiurea legea electorală numai pentru interese proprii meschine și nemernice. Păi dacă-i circ, să fie circ și anticipate!

27 aprilie 2018 19:48

@Mosescu Vasile Tu esti de la cimitirul Ghencea? Se simte duhoarea

27 aprilie 2018 17:28

Shalom Analfabeta asta ne face de rusinea lumii. Cand Benjamin Netanyahu i-a urat un bine-ati venit aceasta toapa s-a scremut ca o capra "fututa" in kur si a scos un zgomot care poate ca voia sa insemne:thank you. Mai dobitocilor de romani, voi comparati aceasta capra cu Iohannis? Inseamna ca suntei de aceeasi teapa cu Viorica si cu Livache, fiul militianului din Gratia. Doi analfabeti. Comparati un absolvent de fizica la Cluj cu un absolvent de petrol si gaze la Ploiesti? Voi inseamna ca nu stiti in ce lume traiti. Sa nu va spun ca cei doi analfabeti care nu stiu limba romana,nu stiu o limba straina, pe cand neamtul stie germana ( limba materna) stie enleza mai bine decat Trump ( asa au vuit ziarele americane), iar Macron este incantat de franceza pe care o stie. Nu vorbim aici de doamna. Toti romanii verzi ( ultranationalisti) pana mai ieri sovini, dar mai ales antisemiti, dintr-o data s-au trezit iubitori ai iudaismului. Mai, sa va fie...Iohannis cand spunea de convorbiri secrete cu evreii stia foarte bine la cine se referea. Nu la evreii ( isralienii) care conduc statul ci la conducatorii Consiliului Mondial Evreiesc. Mai dobitocilor, cititi-l pe Ponta. Macar sa vedeti pe unul care era de-al vostru, dar care si-a dat seama de uriasa lovitura data tarii de un dobitoc ca Dragnea.

27 aprilie 2018 17:23

v Dupa aceasta iesire a lui Ghiolbanis, putem parafraza "punct ochit, Ghiolbanis lovit". Indiferent de "valoarea d-nei Dancila" Ghiolbanis intre doua excursii trebuia sa te gindesti ca in mod logic, cine instaleaza pe cineva tot ala ar trebuii sa aiba autoritatea de a demite acele persoane.

27 aprilie 2018 17:18

Parere Dupa cate gafe politice si lingvistice a facut si dupa cate NU a facut in atributiile pe care le are, Johannis are perfecta dreptate.D-na Viorica Pavian Dancila este o pata de rusine pe fata tzarii.

27 aprilie 2018 12:53

@Adrian Dan Nu Dane ! E....ma-ta ! Ai ...uitat ???

27 aprilie 2018 12:50

internaucu` Solicita baih sasule, ca ...nu te doare gura ! Dupa atata amar de cheltuiala facuta Statului Roman, pierderii unei "gramezi" de ...mari de ocazii prielnice pt poporul roman si amarata asta de Romania, hop si tu cu inca o idiotenie !Asta-mi aduce aminte de "pre`tenu`" meu Hans, care batut mar de "cineva" , imi zicea ca ....nu-i nimic ca e el plin de vanatai ! Important e ca si el i-a zis batausului..."cur vopsit" !

27 aprilie 2018 12:49

Dar ce a facut biata femeie?! A cumparat cumva 6 bomboane cu acte false? A palmat cumva averea Grupului Etnic German (si nazist) din Romanica? Domnul etnic Werner tocmai si-a dat cu tesla-n coaie cu evreii si vrea pesemne sa si-o rasuceasca in rana! Domnul profesor de scoala generala e plin de diplomatie precum broasca de par. A uitat iar sa tina gura inchisa si cum o deschide in mod imprudent si necontrolat, cum se porneste tsunami-ul prostiei!

27 aprilie 2018 12:08

Doru Da sigur, poate sa ceara si demisia ma-sii, cine dracu' mai asculta ce doreste acest zero barat?! Este doar un vesnic turist de lux in propria tara, un tocator de bani din impozitele celor care muncesc, o hahalera care nu a facut nimic bun pentru Romania, doar pentru propriul comfort.

27 aprilie 2018 11:48

Ionut Bai Ciolhannis, vesnicule turist, tu trebuie sa-ti dai demisia, absentule!!! Nulitate!

27 aprilie 2018 11:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.