Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Femeile ar putea ieși la pensie la 65 de ani, la cerere, la fel ca bărbații; PNL a depus un proiect de egalizare a vârstei de pensionare, inițiativa urmând să intre în dezbaterea Senatului, în calitate de primă Cameră sesizată.Potrivit proiectului de lege, la Legea nr 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice se va adăuga un nou alineat, care va avea următorul cuprins: ”La cerere, vârsta de pensionare în cazul femeilor se poate extinde până la 65 de ani”.

Integral pe LibertateaComentarii

Logicus Pentru ANALFABETII care au postat deja, adica Maria, Salagean, Ion Chirculescu. Prevederea aceasta, daca ati avea minte, nu-i OBLIGATIE, ci doar, asa cum se intampla mai ales in invatamant, foarte multa lume mai vrea sa ramana 2-3 ani sa lucreze. De ce ? Pentru ca cu tot trombonul facut, pensia este jalnica. Aproape o treime din ultimele salarii. Deci se doreste ramanerea in activitate. Ati priceput? Nimeni nu va fi penalizat daca se iese la pensie la 61,62,63 de ani, doar ca daca se doreste la cerere se pote ramane pana la 65 de ani. E grea LIMBA ROMANA, analfabetilor!

27 aprilie 2018 17:46

Maria Dobitocilor din PNL, nu faceti nimic bun pentru oameni. Femeile din Romania sunt mult prea muncite si chinuite ca sa le mariti si mai mult varsta de pensionare. Gunoaielor!

27 aprilie 2018 11:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.