Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gazeta a intrat în posesia unei alte înregistrări din campania lui Răzvan Burleanu: ședința staff-ului din 17 aprilie, preziua alegerilor. Atunci, 13 oameni au pus la cale ultimele detalii ale unei Adunări Generale supercontrolate în favoarea lui Burleanu.

O nouă înregistrare de campanie, intrată în posesia Gazetei, indică, o dată în plus, felul cinic în care Răzvan Burleanu și staff-ul său au regizat până la cele mai mici detalii Adunarea Generală de alegeri din data de 18 aprilie. Este vorba despre o întrunire avută cu 24 de ore înainte de scrutin, când 13 oameni strânși la Casa Fotbalului au discutat, de această dată aproape în totalitate, despre mecanismele de vot și organizarea participanților, cu săgeți, încercări de forțare a limitelor sau poante acide aruncate spre contracandidații absenți.

Integral pe Academia CatavencuComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.