Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că dorește să mute ambasada României la Ierusalim, dar nu dispune de suficient sprijin pentru o astfel de inițiativă, transmite AFP.

"Derulăm consultări asupra acestui subiect cu toate instituțiile din România", a spus aceasta, în cadrul unei întâlniri la Ierusalim cu presedintele statului evreu, Reuven Rivlin.

"Este dorința noastră (acest transfer al ambasadei), dar din nefericire nu dispune de susținerea tuturor părților, așa cum ne-am dori", a susținut ea.

Integral pe HotnewsComentarii

Alex Blagovici Da de ce fă? De ce avem nevoie să mutăm această ambasadă, care serveste fix la nimic. Mai bine închide-o să mai economisim niste bani si cauta-i de treburi mai serioase, proasta dreacului!

27 aprilie 2018 10:51

v Daca ne uitam la declaratiile lui Ghiolbanis, d-na Dancila a procedat corect, asta este pozitia guvernului. Daca mutarea sta in pixul lui Ghiolbanis , el va decide.

26 aprilie 2018 23:38

Profesorul de Geografie Mai bine am propti-o pe madam Dăncilă în-CUR-ajând-o să mute Iranul și Pakistanul în afara UE. Așa că-i dăm o mUE lui madam Dăncilă.

26 aprilie 2018 21:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.