Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi în Israel că doreşte mutarea la Ierusalim a ambasadei României, dar nu dispune de suficient sprijin în acest sens, transmite AFP.

"Purtăm consultări pe acest subiect cu toate instituţiile din România", a spus ea cu ocazia unei întâlniri la Ierusalim cu preşedintele Israelului, Reuven Rivlin. "Este dorinţa noastră, dar din nefericire nu dispunem de susţinerea tuturor părţilor, aşa cum am dori".

Miercuri, după ce s-a întâlnit cu Dăncilă, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, şi-a exprimat "aprecierea pentru aprobarea de către guvernul român a unui proiect de decizie care iniţiază mutarea ambasadei la Ierusalim".


Comentarii

Abu Ali Ib Sina D-na Viorica Pavian Dancila, vezi poate se "indragosteste" ( Doamne fereste ! ) vreun arab de tine.

27 aprilie 2018 10:36

Profesorul de Geografie Mai bine am propti-o pe madam Dăncilă în-CUR-ajând-o să mute Iranul și Pakistanul în afara UE. Așa că-i dăm o mUE lui madam Dăncilă.

26 aprilie 2018 21:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.